Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η realme συνεχίζει την ανάπτυξη της μπαίνοντας στο Top 4 των κορυφαίων smartphone brands στην Ευρώπη

Η realme συνεχίζει την ανάπτυξη της μπαίνοντας στο Top 4 των κορυφαίων smartphone brands στην Ευρώπη

απο Kostas Gliatiotis

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη, αποκαλύπτει τις επιδόσεις της στο τρίτο τρίμηνο, όπως αυτές ανακοινώθηκαν στις έρευνες των Canalys και Counterpoint. Με 85% ετήσια αύξηση — το υψηλότερο ποσοστό εγγεγραμμένης ετήσιας αύξησης αποστολών μεταξύ όλων των κορυφαίων επωνυμιών που εμφανίζονται στην Counterpoint, για ακόμη μια φορά, η realme επιβεβαίωσε τη δύναμη και τη δέσμευσή της στις ευρωπαϊκές αγορές κατά το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Επιπλέον, η παγκόσμια έκθεση αποστολής smartphone της Canalys για το τρίτο τρίμηνο του 2022 αναφέρει ότι η realme βρίσκεται στις 3 κορυφαίες μάρκες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (13%, +131% ετησίως) και στις 4 κορυφαίες μάρκες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Canalys, η realme έχει επίσης θετικές επιδόσεις σε μεμονωμένες αγορές, τοποθετώντας την στις 5 κορυφαίες μάρκες smartphone σε Ελλάδα και Πολωνία.

Η realme σκοπεύει να αξιοποιήσει την πρόσφατη ανάπτυξή της, αφού ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική προϊόντων «Simply Better» τον Αύγουστο, που επικεντρώνεται στη μεσαία κατηγορία παρέχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με συσκευές προσβάσιμες σε όλους πελάτες της. Αυτό, σε συνδυασμό με τη δέσμευση της για αύξηση της επένδυσης σε R&D κατά 58% σε ετήσια βάση, θα ενισχύσει τα σχέδια της εταιρείας για το 4ο τρίμηνο, αλλά και το 2023.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights