Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Για να ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ οι παλιοί και να μαθαίνουν οι ΝΕΟΙ (Nokia 2660 Flip)

Για να ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ οι παλιοί και να μαθαίνουν οι ΝΕΟΙ (Nokia 2660 Flip)

απο Kostas Gliatiotis

Πολλά χρόνια πριν την εποχή των Smartphones, τα τηλέφωνα που… δίπλωναν στη μέση ήταν ήδη δημοφιλή και ιδιαίτερα πρακτικά σε καθημερινή χρήση. Για το Nokia 2660 Flip η ιδέα αυτή υπάρχει ακόμα, για όσους είτε λόγω … ηλικίας είτε απλά λόγο ευχρηστίας δεν θέλουν να “μάθουν” πως λειτουργεί ένα πιο σύγχρονο Smartphone.

Η ιδεά του ότι διπλώνουν για να έχουν το μισό μέγεθος όταν τα μεταφέρουμε, ήταν προφανώς ο βασικός λόγος ύπαρξης τους, αλλά επέτρεπε και μερικά ακόμα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Η οθόνη είχε μεγαλύτερο μέγεθος, ενώ ανάλογα με την περίπτωση υπήρχε και μια δεύτερη εξωτερική οθόνη που παρουσίαζε βασικές πληροφορίες όπως το ποιος μας καλεί, την ώρα κλπ. Μάλιστα, από κάποιο σημείο και μετά, έγιναν σταδιακά και πιο ικανά, αποκτώντας τουλάχιστον μια κάμερα, ενώ για χρόνια ήταν με διαφορά και τα καλύτερα φωτογραφικά τηλέφωνα που μπορούσε να αγοράσει κανείς.

Εταιρείες όπως η samsung (ναι από τότε…) η ericsson και στη συνέχεια Sony Ericsson αλλά και κάποιες ακόμα που δεν υπάρχουν πλέον στην Ευρωπαϊκή αγορά όπως η Sharp και η Panasonic παρουσίασαν εντυπωσιακές συσκευές για την εποχή τους στην κατηγορία των flip phones.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Α 20/02/2023 - 20:15

Γνωρίζετε αν το συγκεκριμένο κινητό δέχεται handsfree ?

Reply
Α 20/02/2023 - 20:17

handsfree με καλώδιο , όχι bluetooth .

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights