Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Vivacom, μέλος της United Group, είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών παγκοσμίως

Η Vivacom, μέλος της United Group, είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών παγκοσμίως

απο Kostas Gliatiotis

Η βουλγαρική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, Vivacom, μέλος της United Group, κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιών και πολυμέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Nova στην Ελλάδα, κατέκτησε την κορυφή  σε μια υψηλού κύρους διεθνή κατάταξη. Η Vivacom, είναι πλέον το νούμερο ένα παγκοσμίως με βάση την αύξηση των εσόδων από δορυφορικές υπηρεσίες για επιχειρηματικούς πελάτες, σύμφωνα με τους Top Teleport Operators 2022, που δημοσιεύτηκε από την World Teleport Association (WTA). Παράλληλα η Vivacom, μαζί με τη Νο1 θέση στην κατηγορία The Fast 10 των ταχύτερα αναπτυσσόμενων παρόχων, έγινε μέλος και στην ομάδα των 20 κορυφαίων εταιρειών του κόσμου με βάση τα έσοδα από όλες τις εξατομικευμένες πηγές επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων των χειριστών τηλεμεταφοράς και δορυφορικών στόλων .

Η ηγετική θέση της Vivacom στην κατάταξη της WTA έρχεται μόλις δύο χρόνια μετά την εξαγορά της από την United Group. Μετά από μια σειρά νέων επενδύσεων στην ανάπτυξη του Plana Earth Station με επίκεντρο τις υπηρεσίες που απευθύνονται σε επιχειρηματικούς πελάτες, το 2021 η Vivacom έλαβε την πλήρη πιστοποίηση Tier 4 από την World Teleport Association, την υψηλότερη δυνατή πιστοποίηση στον τομέα των υπηρεσιών τηλεμεταφοράς, κατατάσσοντας τον δορυφορικό σταθμό ανάμεσα σε αυτούς με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στον κόσμο.

Η Victoriya Boklag, Διευθύνουσα Σύμβουλος της United Group δήλωσε: «Το επίτευγμα της Vivacom αποδεικνύει ότι με το σωστό στρατηγικό όραμα, στοχευμένες επενδύσεις και υψηλή τεχνογνωσία της ομάδας σε τοπικό επίπεδο μπορούμε να θέσουμε πρότυπα παγκοσμίως. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η επιτυχία της βουλγαρικής μας ομάδας αναγνωρίζεται τόσο από τους πελάτες όσο και από τον κλάδο μας».

Τα τελευταία 10 χρόνια, η Vivacom έχει επενδύσει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη των δορυφορικών υπηρεσιών της για επιχειρηματικούς πελάτες, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με μερικούς από τους μεγαλύτερους δορυφορικούς παρόχους και παρόχους περιεχομένου στον κόσμο.

Σχετικά με την World Teleport Association

Η World Teleport Association (www.worldteleport.org) από το 1985 που ιδρύθηκε βοηθά τα μέλη της να στοχεύουν υψηλότερα. Σήμερα, η WTA είναι ο κορυφαίος συνεργάτης στην ανάπτυξη των φορέων εκμετάλλευσης τηλεμεταφοράς, υποστηρίζοντας τα εμπορικά τους συμφέροντα και προάγοντας την αριστεία στις επιχειρηματικές τους πρακτικές, τεχνολογία και λειτουργίες. Η ένωση δημοσιεύει αναφορές βέλτιστων πρακτικών και παρουσιάζει διαδικτυακά σεμινάρια σχετικά με τις τεχνολογικές αλλαγές και τον αντίκτυπό τους στις επιχειρήσεις και στην αγορά. Παρουσιάζει επίσης εκδηλώσεις και βραβεία και παρέχει παγκόσμια προγράμματα πιστοποίησης και αξιολόγησης για την επικύρωση της αριστείας και την προώθηση της βελτίωσης. Το να στοχεύεις ψηλότερα δημιουργεί ευκαιρίες. Το να στοχεύεις υψηλότερα φέρνει ρίσκο. Η WTA είναι αφοσιωμένη στο να βοηθά τα μέλη της να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και να διαχειριστούν τους κινδύνους για να βρουν τα μονοπάτια προς την ανάπτυξη σε μια μαζικά μεταβαλλόμενη αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights