Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Τι θα ΔΟΥΜΕ το 2023 (Galaxy S23 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Vivo X90 Pro)

Τι θα ΔΟΥΜΕ το 2023 (Galaxy S23 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Vivo X90 Pro)

απο Kostas Gliatiotis

Η νέα χρονιά έχει ξεκινήσει, και αναμενόμενα μάλλον, πολλά διαφορετικά Smartphones θα έρθουν στην Ευρώπη και τη χώρα μας τους επόμενους μήνες. Το Galaxy S23 Ultra και τα δύο “μικρότερα” μοντέλα της σειράς θα παρουσιαστούν επίσημα από την Samsung, και μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς θα έχουμε και τα νέα Galaxy A54 και Galaxy A34 της εταιρείας.

Η Xiaomi θα φέρει και επίσημα στην Ευρώπη το Xiaomi 13 Pro και το “απλό” Xiaomi 13, τα πρώτα Smartphones της εταιρείας “αποτέλεσμα” της συνεργασίας με την Leica που θα έρθουν επίσημα στην Ευρώπη. Η πιθανόν λίγο διαφορετική έκδοση των Xiaomi Note 12 Pro, Xiaomi Note 12 θα γίνει επίσημη σύντομα, ενώ θα έρθουν και αυτά επίσημα στη χώρα μας.

Η HUAWEI σχεδιάζει το επόμενο P60 Pro, με έμφαση προφανώς στις φωτογραφικές του ικανότητες, με βελτιώσεις σε σύγκριση ακόμα και με το κορυφαίο σε αυτόν τον τομέα Mate 50 pro. Φυσικά μαζί με πολλά ακόμα wearable προίόντα και όχι μόνο.

Η Vivo έχει μια σειρά από Smartphones σε διαφορετικές κατηγορίες τιμής που θα έρθουν και επίσημα στη χώρα μας, και η αρχή θα γίνει με το εντυπωσιακό Vivo X90 Pro που έρχεται να αντικαταστήσει το μέχρι και σήμερα μοναδικό στο είδος του X80 Pro. Η εταιρεία φαίνεται να μελετά και την κυκλοφορία κάποιων foldable smartphones και εκτός της Κινεζικής αγοράς.

Η Oppo έχει δηλώσει επίσημα ότι θα φέρει το Find N2 Flip και στην Ευρωπαϊκή αγορά, και μια τουλάχιστον συσκευή είναι δοκιμαστικά ήδη και στη χώρα μας. Η εταιρεία θα παρουσιάσει σύντομα και τα επόμενα Find X6 και το κορυφαίο Find X6 Pro, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα ακόμα Smartphone της εταιρείας με έμφαση στον τομέα της φωτογραφίας.

Η Realme πρόκειται σύντομα να φέρει στη χώρα μας το “απλό” Realme 10, είναι όμως προς το παρόν άγνωστο αν τα ακριβότερα Realme 10 pro και ειδικά το ενδιαφέρον για τις κάμερες του Realme 10 Pro+ θα έρθεουν επίσημα στην Ευρώπη και τη χώρα μας. Το Realme GT Neo 5 θα είναι το πρώτο Smartphone με φόρτιση στα 240W ενώ μένει να δούμε πότε η εταιρεία θα παρουσίασει τους αντικαταστάτες των εντυπωσιακών για την τιμή τους και όχι μόνο, Realme GT 2 Pro και Realme GT 2.

Τέλος, η Oneplus θα παρουσιάσει επίσημα και την Ευρωπαϊκή έκδοση του Oneplus 11 στις 7 Φεβρουαρίου και θα μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά και την τιμή πώλησης του. Μαζί φαίνεται ότι θα παρουσιάσει και το πρώτο της Tablet.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights