Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HUAWEI WATCH GT 3 Elite και Gold edition: Τεχνολογία και ομορφιά για ερωτευμένους

HUAWEI WATCH GT 3 Elite και Gold edition: Τεχνολογία και ομορφιά για ερωτευμένους

απο Kostas Gliatiotis

Αν η επιλογή ενός πολυτελούς, όμορφου προφανώς και ποιοτικού ρολογιού είναι ένα πολύ καλό δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τότε ένα Smartwatch που τα συνδυάζει όλα αυτά με τις δυνατότητες και την πρακτικότητα του είναι μια ιδανική επιλογή.

Σε αυτή την περίπτωση, η HUAWEI αποτελεί ουσιαστικά… μονόδρομο, αφού διαθέτει μοναδικά smartwatches που συνδυάζουν δυνατότητες, στυλ και ομορφιά με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, το WATCH GT 3 Elite & Gold edition, είναι τα δύο διαφορετικά σε εμφάνιση, όχι όμως και δυνατότητες, έξυπνα ρολόγια που το καθένα είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει στις διαφορετικές «προτιμήσεις» με διαφορετική αλλά πάντα πολυτελή εμφάνιση.

Ένα δώρο αγάπης, μπορεί να δείχνει με την πολυτέλεια του, την πρόθεση μας να χαρίσουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο κάτι elegant και ποιοτικό, μπορεί όμως να είναι χρήσιμο για να βελτιώσει και την καθημερινότητα του. Τα WATCH GT 3 Elite και Gold edition, διαθέτουν όλες τις δυνατότητες καταγραφής της υγείας μας που μας έχει… συνηθίσει η HUAWEI. Με ακριβή και σωστή καταγραφή των καρδιακών μας παλμών, είναι πάντα εκεί για να … προσέχουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με την λεπτομερή καταγραφή της διάρκειας, αλλά και της ποιότητας του ύπνου, ενημερώνουν και για το πως πρέπει να ξεκουραζόμαστε σωστά, για να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Ακόμα και αν η πολυτελής εμφάνιση τους μπορεί να… ξεγελάει, τα WATCH GT 3 Elite και Gold edition είναι απόλυτα ικανά να καταγράψουν με τον καλύτερο τρόπο και την άθληση μας. Με δυνατότητα καταγραφής περισσότερων από 100 διαφορετικών ειδών άσκησης, και με την ακρίβεια που εξασφαλίζει το σύνολο των αισθητήρων τους, αλλά και το ενσωματωμένο GPS, στη συνέχεια παρουσιάζουν μια συνολική εικόνα για την άθληση μας, και με περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες στην εφαρμογή HUAWEI Health. Η εφαρμογή όπως πάντα, είναι πλήρως συμβατή με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει, αλλά και για να συνδέσουμε το Smartwatch μας σε οποιοδήποτε Android Smartphone, αλλά και συσκευή της Apple.

Η πολυτέλεια όμως από μόνη της δεν είναι τόσο… σημαντική σε ένα δώρο που δεν μπορεί να «αντέξει» στο χρόνο. Τα WATCH GT 3 Elite και Gold edition, είναι κατασκευασμένα από τα υλικά που… πρέπει για να έχουν την ποιότητα και την αντοχή στο χρόνο, που τα κάνει ένα δώρο που θα παραμείνει χρήσιμο για τα επόμενα πολλά χρόνια. Με κατασκευή από ατσάλι για το ίδιο το ρολόι, και κεραμικό υλικό στην κάτω πλευρά τους για άνετη επαφή με το χέρι μας, αλλά και κρύσταλλο πάνω από την οθόνη τους που «αντέχει» στα μικρά ατυχήματα και την πιο σκληρή χρήση.

To WATCH GT 3, σε διαφορετικά χρώματα και «στυλ», ανάλογα με την έκδοση, συνδυάζεται αρμονικά είτε με ένα μπρασελέ κατασκευασμένο από ατσάλι – για το GT 3 Elite edition – που του χαρίζει τον σοβαρό χαρακτήρα του, είτε με ένα μπρασελέ, επίσης, από ατσάλινο … πλέγμα, για μία πιο «γυναικεία» ίσως εμφάνιση – Gold έκδοση -, αλλά αντίστοιχα πολυτελές και με ένα μοναδικό λουράκι.

Η HUAWEI, λοιπόν, και την ημέρα των ερωτευμένων είναι αυτή που με μια μοναδική προσφορά, κάνει ακόμα πιο … εύκολη την επιλογή ενός μοναδικού δώρου, που συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία της εταιρείας, με την πολυτέλεια και την ομορφιά. Ενός δώρου που δείχνει στα αγαπημένα μας πρόσωπα με τον καλύτερο τρόπο πόσο νοιαζόμαστε για αυτά.

Μη χάσετε την ξεχωριστή προσφορά για τα HUAWEI GT3, –Gold και Elite edition– για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: ΓερμανόςΚωτσόβολοςPublic GroupΠλαίσιο.

Αποκτήστε τα από τις 6 έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με την βοήθεια της τεχνολογίας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights