Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HUAWEI: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να είναι βαρετή

HUAWEI: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να είναι βαρετή

απο Kostas Gliatiotis

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πανευρωπαϊκή έρευνα, για λογαριασμό της HUAWEI, αποκαλύπτει πως για το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών, τα παραδοσιακά … ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο, έχουν λιγότερο ενδιαφέρον. Μάλιστα, για τα περισσότερα από τα ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα, η τεχνολογία μπορεί με αρκετούς μάλιστα διαφορετικούς τρόπους να βοηθήσει στον τρόπο που ο χρόνος που περνάνε μαζί είναι πιο ευχάριστος, αλλά και αποδοτικός.

Μάλιστα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως οι προτιμήσεις των ζευγαριών για νέα είδη «ραντεβού» και για εμπειρίες, παίρνουν τη θέση των πιο παραδοσιακών λύσεων! Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, το 77% θεωρεί ότι τα ταξίδια είναι μια κορυφαία εναλλακτική και το 41% θεωρεί την φωτογραφία ένα χόμπι που θα τους φέρει πιο κοντά με έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο.

Η τεχνολογία, και πιο συγκεκριμένα ένα κορυφαίο φωτογραφικά Smartphone, είναι αυτό που μπορεί εύκολα να συνδυάσει και τα δύο, αφού θα μας ακολουθεί σε κάθε ταξίδι και θα είναι αυτό που θα απαθανατίζει τις αγαπημένες μας στιγμές. Μάλιστα, για όσους θεωρούν ότι ένα νέο χόμπι είναι μια καλή λύση, το 42% επέλεξε τα μαθήματα φωτογραφίας και, εννοείται, η τεχνολογία είναι εδώ για να βοηθήσει και σε αυτή την περίπτωση. Ένα κορυφαίο HUAWEI Smartphone και πάλι, είναι αυτό που θα έχουμε πάντα μαζί μας για να… εξασκηθούμε στην λήψη φωτογραφιών, όταν στην καθημερινότητα μας θα βρεθούμε μπροστά σε κάτι που θα μας κινήσει το ενδιαφέρον.

Το 74% μάλιστα όσων συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν ότι απαθανατίζουν τις στιγμές που περνούν με το αγαπημένο τους πρόσωπο, με το Smartphone τους, και γιατί φυσικά είναι πολύ εύκολο να το έχουν μαζί τους για να… βγάλουν τις φωτογραφίες που θέλουν αλλά και επειδή θα τις έχουν και πάλι σε αυτό πάντα μαζί τους.

Η HUAWEI είναι, φυσικά, η εταιρεία που εδώ και χρόνια έχει αναγνωρίσει την ανάγκη της -όμορφης και κορυφαίας τεχνικά- φωτογραφίας και μπορεί να την προσφέρει σε διαφορετικές κατηγορίες τιμής, ώστε όλοι να βρουν ένα HUAWEI Smartphone ικανό να καλύψει τις απαιτήσεις τους. Από το κορυφαίο φωτογραφικά -και όχι μόνο- HUAWEI Mate 50 pro, στα Nova 10 και Nova 10 Pro που συνδυάζουν την ικανή κάμερα με σχεδιασμό και στυλ.

Όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα αποτελέσματα της έρευνας και για όσους θέλουν να βρουν πιο «πρακτικούς» και άμεσους τρόπους να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά ραντεβού, με κάτι που θα τους φέρει πιο κοντά με διαφορετικό τρόπο. Το 69% προτιμά μια εξωτερική δραστηριότητα, μια «εξόρμηση» και γιατί όχι επιλογές όπως ένα… μάθημα μαγειρικής. Μάλιστα το 73% έχει ήδη δοκιμάσει μια πιο αθλητική επιλογή, όπως η ομαδική γυμναστική, η πεζοπορία και (ανάλογα με την περίπτωση) ακόμα και η αναρρίχηση.

Για την καταγραφή της άσκησης, την παρακολούθηση της συνολικής κατάστασης της υγείας και γιατί όχι και σαν… κίνητρο για ένα ζευγάρι να φτάσει τον στόχο που έχει θέσει για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του μέσα από την άθληση, η HUAWEI είναι και πάλι η εταιρεία που μέσα από την τεχνολογία είναι αυτή που παρέχει μια γκάμα από διαφορετικά προϊόντα για να βρει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει.

Το HUAWEI Watch GT 3 στην Elite και την Gold έκδοση του, είναι σε προσφορά για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σαν ένα ιδανικό δώρο για κάθε ζευγάρι. Μάλιστα, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογική υπεροχή της εταιρείας στα έξυπνα ρολόγια και το πως αυτά μπορούν να βελτιώσουν με ουσιαστικό τρόπο την καθημερινότητα μας, και τον πολυτελή και όμορφο σχεδιασμό που τα κάνει ταυτόχρονα ένα μοναδικό δώρο αλλά και ένα μέρος του καθημερινού μας… στυλ.

Ακόμα λοιπόν και αν η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία για όλα τα ζευγάρια να δείξουν την αγάπη τους, είναι πλέον σίγουρο ότι αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία… προτίμηση να γίνει με έναν παραδοσιακό και πλέον «συνηθισμένο» τρόπο. Οι μοναδικές ευκαιρίες για νέες εμπειρίες που έχει η εποχή μας, και το πως η τεχνολογία μπορεί να μας ακολουθεί σε αυτές χωρίς να … ενοχλεί, αλλά να τις κάνει ακόμα καλύτερες, είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα που μπορεί ο καθένας να εκμεταλλευτεί. Η HUAWEI μέσα από μια εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, είναι και πάλι εδώ να μας δώσει τη δυνατότητα να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει, και αυτό που θα αποτελέσει ταυτόχρονα και ένα μοναδικό δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και κάτι που θα αλλάξει την καθημερινότητα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Huawei – προσφορά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μη χάσετε τη ξεχωριστή  προσφορά της Huawei για την γιορτή των ερωτευμένων. Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, το μοναδικό, κομψό και ανθεκτικό Huawei Watch GT3, Gold ή Elite edition. Αποκτήστε τα έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Τα Huawei smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

Η προσφορά διατίθεται από το δίκτυο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights