Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Snapdragon 8 Gen 2: Γιατί είναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ

Snapdragon 8 Gen 2: Γιατί είναι ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ

απο Kostas Gliatiotis

Ο Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του Samsung Galaxy S23 Ultra και όχι μόνο, είναι εντυπωσιακά βελτιωμένος και σε επιδόσεις αλλά και σε συνολική απόδοση. Έχει δραματικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τον αμέσως προηγούμενο Snapdragon 8+ Gen 1, και σημαντικά χαμηλότερη παραγωγή θερμότητας.

Με το trepn profiler, μια “αρχαία” πλέον εφαρμογή της ίδιας της Qualcomm, βλέπουμε λίγο πιο αναλυτικά πως ακριβώς το πετυχαίνει αυτό, αλλά και την σημαντικά ισχυρότερη απόδοση που έχει σε σύγκριση με Smartphones όπως το Galaxy Z Fold 4 της ίδιας της Samsung, αλλά και συσκευές άλλων εταιρειών με τον αμέσως προηγούμενο επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό τους.

Eκτός από το Galaxy S23 Ultra, είναι δεδομένο ότι και κάθε άλλο Smartphone με αυτόν τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του θα έχει αντίστοιχα καλή μπαταρία, με τις τυχόν διαφοροποιήσεις ανάλογα πάντα με την χωρητικότητα της και τις επιλογές του κάθε κατασκευαστή σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights