Αρχικη APPS / GAMES Γιορτάστε τις Απόκριες με το Viber!

Γιορτάστε τις Απόκριες με το Viber!

απο Kostas Gliatiotis

Η πιο διασκεδαστική περίοδος του χρόνου βρίσκεται ήδη εδώ και όπως κάθε φορά που διασκεδάζουμε και περνάμε καλά, το να μοιραζόμαστε την εμπειρία με τους φίλους μας είναι προτεραιότητα. Η Rakuten Viber, από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στην επικοινωνία με προσωπικά και ασφαλή μηνύματα και διά φωνής, δεν θα μπορούσε να λείψει από τον εορτασμό των Αποκριών. Όχι μόνο έχει δημιουργήσει ειδικές λειτουργίες για την συγκεκριμένη περίοδο, αλλά τις έχει προσαρμόσει στις ανάγκες των χρηστών της, όπως αυτές προέκυψαν βάσει μιας σειράς ψηφοφοριών στο Κανάλι Viber Ελλάδα.

Με το 52% των χρηστών να απαντά ότι σκοπεύει να διοργανώσει ή να συμμετάσχει σε κάποιο αποκριάτικο πάρτι, το Viber ετοίμασε τα απαραίτητα αυτοκόλλητα που θα χρειαστούν είτε για να στείλουν τις πιο χαρούμενες προσκλήσεις, είτε για να δώσουν τις πιο αστείες απαντήσεις μέσα στις ομαδικές συνομιλίες ή στις προσωπικές τους συνομιλίες σχετικά με τα πάρτι αυτά και τις τρελές στιγμές που έζησαν. Μπορείτε να κατεβάσετε την αποκλειστική συλλογή αυτοκόλλητων από εδώ.

Κι ενώ όλοι δείχνουν πρόθυμοι να γιορτάσουν τη φετινή σεζόν του καρναβαλιού, δεν έδειξαν ιδιαίτερη δημιουργικότητα όταν ερωτήθηκαν σχετικά με το φετινό τους αποκριάτικο στυλ. Το 65% των Ελλήνων χρηστών απάντησε ότι απλά θα φορέσει  μια μάσκα και θα πετάξει σερπαντίνες. Εδώ λοιπόν είναι που έρχεται το Viber για να προσθέσει το κάτι παραπάνω: Με έναν αποκλειστικό φακό, όλοι οι χρήστες μπορούν πλέον να φορέσουν μια χρωματιστή μάσκα και ένα αποκριάτικο καπέλο και να μοιραστούν καρναβαλικές φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον φακό των Αποκριών εδώ.

Τέλος, όταν το κοινό ρωτήθηκε αν θα κάνει κάτι διαφορετικό αυτές τις Απόκριες, η πλειοψηφία (64%) απάντησε ότι θα δει το καρναβάλι στην τηλεόραση, αντί να συμμετάσχει -πιθανότατα έχοντας αποθαρρυνθεί λόγω του ψύχους που επικρατούσε τις ημέρες που διεξήχθη η ψηφοφορία. Μπροστά από τις τηλεοράσεις λοιπόν, αν σας έρθει ξαφνικά η επιθυμία να φορέσετε μια ωραία στολή και να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής, έχετε ακόμη μια ευκαιρία να προσθέσετε λίγο καρναβαλικό χρώμα στη μέρα σας, στέλνοντας ευχετήριες αποκριάτικες κάρτες με αστεία μηνύματα στους φίλους και τους συγγενείς σας. Θα τις βρείτε εδώ.

 

Και κάτι ακόμη: Όταν ρωτήθηκαν για το αγαπημένο τους αποκριάτικο έθιμο, οι περισσότεροι Έλληνες χρήστες (πάνω από 60%) φαίνεται ότι έχουν το μυαλό τους στο φαγοπότι της Τσικνοπέμπτης. Μπορεί το Viber να μην ετοίμασε κάποιο φακό – σούβλα για την περίσταση, όμως οι συνεργάτες του έχουν τη λύση. Στο κανάλι του Άκη Πετρετζίκη θα βρείτε τις συνταγές που χρειάζεστε για την κρεατοφαγία της Τσικνοπέμπτης. Ακολουθήστε το εδώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights