Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung One UI 5.1 : Οι αλλαγές που φέρνει!

Samsung One UI 5.1 : Οι αλλαγές που φέρνει!

απο Kostas Gliatiotis

To One UI 5.1 είναι η νεότερη έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της Samsung, και είναι ήδη διαθέσιμο σαν αναβάθμιση λογισμικού για τα Galaxy s22 ultra, Galaxy S22+, Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy S20 FE (?) ενώ η διάθεση του επεκτείνεται σταδιακά και σε παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας.

Η νεότερη έκδοση παρουσιάστηκε με τη σειρά των Galaxy S23, και φέρνει μερικές χρήσιμες προσθήκες και αλλαγές, κάποιες από αυτές όμως είναι τουλάχιστον προς το παρόν διαθέσιμες αποκλειστικά στα νεότερα μοντέλα της Samsung. Η αναγνώριση αντικειμένων σε φωτογραφίες, και το High bitrate video, είναι δύο από αυτές που παραμένουν αποκλειστικές για το Galaxy S23 Ultra, αλλά και τα δύο “μικρότερα” μοντέλα της νέας σειράς.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε συνολικά 12 νέες δυνατότητες, με πολλές από αυτές να αφορούν και πάλι την εφαρμογή της κάμερας και την δυνατότητα εγγραφής βίντεο αλλά και την λήψη φωτογραφιών. Μια από τις αλλαγές φαίνεται ότι είναι αποκλειστική σε συσκευές με επεξεργαστή της Qualcomm, και έχει προστεθεί στα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4, αλλά όχι στην σειρά των Galaxy S22.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights