Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lenovo ThinkPhone: Επαγγελματικό smartphone με νόημα

Lenovo ThinkPhone: Επαγγελματικό smartphone με νόημα

απο Kostas Gliatiotis

Η Motorola είναι γνωστό ότι ανήκει στην Lenovo, και είναι μια εταιρεία που έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεχωρίσει με ουσιαστικό τρόπο στην αγορά των smartphones. Όμως η lenovo σωστά θεωρεί ότι υπάρχει ένα έστω και πιο “επαγγελματικό” κοινό που θα ήθελε να δει ένα smartphone κατασκευασμένο από την ίδια, και με έμφαση στον τρόπο που μπορεί να συνεργαστεί με τους υπολογιστές της. Το ThinkPhone έχει παρουσιαστεί εδώ και λίγο καιρό, είχαμε όμως την ευκαιρία να το δούμε και αυτό από κοντά στο περίπτερο της Lenovo στην MWC 2023.

Ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε το ThinkPhone να συνεργάζεται με τους δικούς της και όχι μόνο υπολογιστές όμως, είναι αυτός που το κάνει να ξεχωρίζει. Η σύνδεση και η μεταφορά αρχείων από και προς τον υπολογιστή είναι κάτι που κάθε smartphone προσφέρει σε διαφορετική μορφή, για το ThinkPhone όμως η lenovo έχει αναπτύξει μερικές ακόμα πολύ έξυπνες και πρακτικά χρήσιμες δυνατότητες.

Η πιο ενδιαφέρουσα από αυτές, είναι η εκτέλεση εφαρμογών που έχουμε εγκατεστημένες στο τηλέφωνο μας, από την οθόνη του υπολογιστή. Με την δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσουμε κανονικά, να απαντήσουμε σε μηνύματα αλλά και να μεταφέρουμε αρχεία από και προς τον υπολογιστή αυτόν. ο τρόπος όμως που το κάνει αυτό το ThinkPhone είναι που έχει ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κάποιος πρακτικός περιορισμός στο… πόσες εφαρμογές θα έχουμε ανοιχτές στην οθόνη του υπολογιστή μας, και κάθε μια από αυτές “ζει” ανεξάρτητα στο δικό της ξεχωριστό παράθυρο.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ιδιοκτήτης του δεν περιορίζεται σε μια εφαρμογή διαχείρισης του τηλεφώνου του, και μπορεί να έχει ταυτόχρονα όσες χρειάζεται και να τις διαχειρίζεται όπως και κάθε τι που έχει ταυτόχρονα στον ίδιο τον υπολογιστή του.

Όμως και το ίδιο το ThinkPhone σαν κατασκευή αποτελεί κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο, και πάλι με πρακτικό και χρήσιμο τρόπο. Το πίσω μέρος του είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, ένα υλικό που αυξάνει σημαντικά την αντοχή του στο χρόνο και στην πιο “σκληρή” χρήση, ενώ έχει και το πλεονέκτημα του χαμηλότερου βάρους σε σύγκριση με το γυαλί. Είναι και ένα προφανώς ιδιαίτερα ικανό smartphone, χάρη στον snapdragon 8+ gen 1 επεξεργαστή της qualcomm στο εσωτερικό του, και την σωστή επιλογή της lenovo να διατηρήσει μια σχεδόν stock έκδοση του android λειτουργικού συστήματος με συγκεκριμένες προσθήκες από την ίδια που αυξάνουν την λειτουργικότητα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights