Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lenovo ThinkPad Z13: Επαγγελματικό με πιο “προσωπικό” χαρακτήρα

Lenovo ThinkPad Z13: Επαγγελματικό με πιο “προσωπικό” χαρακτήρα

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά των thinkpad της Lenovo, έχει αποδείξει την αξία της με κάθε έννοια εδώ και μερικές… δεκαετίες πλέον. Αυτό φυσικά δεν εμποδίζει την εταιρεία να ανανεώνει κάθε μοντέλο σε αυτή, και φυσικά να βελτιώνει συνεχώς την απόδοση αλλά και την πρακτικότητα τους. Το Lenovo Thinkpad Z13 Gen 2 είναι η νεότερη προσθήκη στην γκάμα, για όσους αναζητούν ένα μικρότερο σε συνολικές διαστάσεις, εντυπωσιακά ανθεκτικό στη χρήση αλλά πλέον και ιδιαίτερα πολυτελές laptop. Η εταιρεία έχει κάνει συγκεκριμένες αλλαγές στον σχεδιασμό του, που συνδυάζουν την “κλασική” εμφάνιση ενός thinkpad με μια πιο … σύγχρονη άποψη στο εξωτερικό του.

Όλες οι εκδόσεις του Thinkpad Z13 Gen 2 έρχονται πλέον με Ryzen 7000 σειράς επεξεργαστή, και μπορούν να συνδυαστούν με έως και… 64GB διαθέσιμης μνήμης RAM, αφού παραμένει ένα laptop με έμφαση στην επαγγελματική χρήση. Ανάλογα με την έκδοση μάλιστα, μπορεί να επιλέξει κανείς ανάμεσα σε IPS αλλά και OLED οθόνη, σαν και αυτή που είχε το laptop που βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας στην MWC στην Βαρκελώνη.

Με ιδιαίτερα χαμηλό βάρος αλλά και συνολικό όγκο, είναι από τα πιο εύκολα στη μεταφορά τους laptop με αυτό το μέγεθος οθόνης. Διατηρεί φυσικά όλα όσα κάνουν την σειρά των thinkpad να ξεχωρίζουν, όπως το εργονομικό και ανθεκτικό στην σκληρή χρήση πληκτρολόγιο αλλά και το σήμα κατατεθέν πλέον trackpad στο κέντρο αυτού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights