Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ ThinkBook Plus Twist: Δύο οθόνες ανάλογα τις ανάγκες

ThinkBook Plus Twist: Δύο οθόνες ανάλογα τις ανάγκες

απο Kostas Gliatiotis

Στο περίπτερο της Lenovo στην MWC 2023, υπήρχε ένα ακομα μοναδικό στο είδος του, με έξυπνο τρόπο laptop από την εταιρεία. Το Thinkbook Plus Twist, περιγράφει και με την ονομασία του μέχρι ένα σημείο, τον μοναδικό σχεδιασμό του. Η οθόνη που περιστρέφεται δεν είναι από μόνη της κάτι “νέο”, το ότι όμως το laptop έχει μια ακόμα δεύτερη οθόνη στην… πίσω πλευρά του, είναι και έξυπνο και υλοποιημένο με διαφορετικό τρόπο.

Το thinkbook plus twist έχει μια δεύτερη e-ink οθόνη, σχεδιασμένη για ανάγνωση κειμένου η οποία όμως είναι και αυτή με τη σειρά της πρωτοποριακή. Είναι μια από τις ελάχιστες e-ink οθόνες που είναι… έγχρωμη, έστω και προφανώς με διαφορετική απόδοση από ένα κανονικό LCD ή και OLED Panel. Η οθόνη αυτή όμως, έχει μηδενική κατανάλωση ενέργειας, αφού προβάλλει περιεχόμενο στατικά, και φωτίζεται με τον φωτισμό στο χώρο γύρω της. Έχοντας τη δυνατότητα να περιστρέψει λοιπόν πλήρως την οθόνη του το thinkbook plus twist, μπορεί να χρησιμοποιήσει την οθόνη αυτή και για ανάγνωση κειμένου με το laptop κλειστό, αλλά θεωρητικά και σαν την “βασική” του οθόνη όταν και αν αυτό είναι χρήσιμο για κάποιο λόγο.

Όμως και η “κανονική” του οθόνη, είναι ένα OLED Panel με υψηλή ανάλυση, με χρωματική απόδοση σαφώς διαφορετική από το συνηθισμένο, προφανώς προς το καλύτερο. Στις 13.3 ίντσες είναι όσο μικρή πρέπει για να είναι ταυτόχρονα ευανάγνωστη και χρηστική, ενώ έχει και ένα αρκετά μικρό πλαίσιο γύρω της προκειμένου οι συνολικές διαστάσεις του thinkbook twist plus να είναι όσο το δυνατόν πιο περιορισμένες.

Παραδοσιακά, η lenovo προσφέρει διαφορετικές “διαμορφώσεις” του thinkbook plus twist, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας, όλες με 13ης γενιάς επεξεργαστές της intel και έως 16GB RAM αλλά και 1ΤΒ διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights