Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Tecno Phantov V Fold hands-on @ MWC 2023

Tecno Phantov V Fold hands-on @ MWC 2023

απο Kostas Gliatiotis

H Tecno είναι μια μικρότερη και λιγότερο γνωστή εταιρεία στη χώρα μας, που κατα καιρούς έχει παρουσίασει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συσκευές. Η νεότερη από αυτές κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC στην Βαρκελώνη, είναι ένα… foldable smartphone. Το Phantom V Fold είναι εντυπωσιακό για το είδος του, και για τα χρήματα που τελικά θα κοστίζει, ενώ δείχνει ότι και η tecno αναγνωρίζει προφανώς το ενδιαφέρον αλλά και το περιθώριο ανάυπτξης που υπάρχει σε αυτή την ιδιαίτερη κατηγορία.

Το Phantom V Fold είναι τεχνικά ενδιαφέρον με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ειδικά με δεδομένο το ότι θα κοστίζει λίγο περισσότερα από 1.000 ευρώ τουλάχιστον στις χώρες που τελικά θα κυκλοφορήσει επίσημα. Ο μηχανισμός που ανοίγει την οθόνη του, είναι διαφορετικός από αυτόν της samsung, και το σημείο που διπλώνει η οθόνη του είναι λιγότερο ορατό ενώ παρότι δεν έχει ρεαλιστικά ιδιαίτερη σημασία, δεν “αφήνει” και κενό όταν είναι πλήρως κλειστό.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Dimensity 9000+ επεξεργαστής της Mediatek, που είναι και ένας από τους τρόπους με τον οποίο η εταιρεία έχει μειώσει το κόστος του, αλλά είναι και αποτέλεσμα της μακροχρόνιας διαδικασίας σχεδιασμού του μέχρι την παρουσίαση του. Έχει και τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, με την tecno να δηλώνει ότι η βασική από αυτές στα 50ΜΡ έχει και έναν σχετικά μεγάλο σε μέγεθος αισθητήρα στο 1/1.3′ κάτι που μέχρι σήμερα τουλάχιστον τεχνικά δεν έχουμε δει σε κάποιο άλλο foldable smartphone από καμία εταιρεία. Μαζί με αυτή υπάρχει μια ακόμα κάμερα στα 50ΜΡ με 3Χ οπτικό zoom, αλλά και μια ultra wide κάμερα στα 13ΜΡ, συμπληρώνοντας το “σύνολο” που θεωρείται πλέον δεδομένο ακόμα και σε συσκευές αυτού του είδους.

Το Phantom V Fold έρχεται με Android 13, και το HiOS γραφικό περιβάλλον της tecno σε μια έκδοση αναμενόμενα προσαρμοσμένη στην εύκαμπτη εσωτερική του οθόνη.  Δυστυχώς η κυκλοφορία του θα είναι περιορισμένη, και εκτός από την Πολωνία που υπάρχει μια περίοτωση να γίνει διαθέσιμο στο μέλλον, θα κυκλοφορήσει στην Ινδία, στην τιμή των 1.099 δολαρίων περίπου και σε αγορές της Αφρικανικής Ηπείρου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights