Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Galaxy S23 Ultra vs Xiaomi 13 Pro: Σκληρή κόντρα

Galaxy S23 Ultra vs Xiaomi 13 Pro: Σκληρή κόντρα

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi 13 pro είναι το νεότερο, και με διαφορά καλύτερο Smartphone της εταιρείας. Το Galaxy S23 Ultra, είναι αντίστοιχα το κορυφαίο μοντέλο της Samsung. Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα του, και αναμενόμενα μάλλον συγκρίνονται σε ένα Galaxy S23 Ultra vs Xiaomi 13 pro Video. Το smartphone της Xiaomi, υπερέχει με χαρακτηριστική άνεση στον τομέα της φωτογραφίας, όχι μόνο χάρη στη συνεργασία με την Leica, αλλά και χάρη στον IMX989 αισθητήρα τύπου μιας ίντσας με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτός έχει στην βασική του κάμερα.

Ο Snapdragon 8 Gen 2 βρίσκεται στο εσωτερικό και των δύο συσκευών, και παρότι η Samsung θέλει να παρουσιάζει σαν ισχυρότερη την δική της “For Galaxy” έκδοση, στην πράξη δεν υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά στις επιδόσεις. Παρόλα αυτά, το Xiaomi 13 Pro έρχεται στην βασική του έκδοση με 12GB RAM η οποία είναι 100 ευρώ “φθηνότερη” από αυτή του Galaxy S23 Ultra που έρχεται με 8GB RAM, ενω ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 256GB και στις δύο περίπτωσεις.

Η μπαταρία του Galaxy S23 Ultra έχει χωρητικότητα 5.000mAh, και ρεαλιστικά δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά από αυτή του Xiaomi 13 Pro με χωρητικότητα 4.820mAh. Υπάρχει όμως αισθητή διαφορά στο πόσο γρήγορα φορτίζουν οι δύο συσκευές, με 120W για το smartphone της Xiaomi, και με μόλις 45w για αυτό της Samsung. Μάλιστα, όπως είναι γνωστό, το Galaxy S23 Ultra δεν περιλαμβάνει τον φορτιστή στη συσκευασία του.

Τέλος, η οθόνη στις δύο συσκευές, έχει παρόμοιο μέγεθος στις 6.8 ίντσες για το Galaxy S23 Ultra, και στις 6.73″ για το Xiaomi 13 Pro. Είναι ένα κορυφαίο τεχνικά AMOLED Panel και στις δύο συσκευές, και άσχετα με την ονομασία που δίνει η κάθε εταιρεία, έχουν 120Hz ρυθμό ανανέωσης που όπως πάντα προσαρμόζεται δυναμικά ανάλογα με την περίπτωση. Η Xiaomi δηλώνει έως και 1.900nits φωτεινότητας για την οθόνη του δικού της τηλεφώνου, και έως 1.750nits η Samsung, και πάλι χωρίς καμία ρεαλιστική διαφορά στην πράξη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights