Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HUAWEI P60 Pro: Το επόμενο φωτογραφικό βήμα της εταιρείας

HUAWEI P60 Pro: Το επόμενο φωτογραφικό βήμα της εταιρείας

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν μάλλον… αναμενόμενο, η HUAWEI παρουσίασε ταυτόχρονα με το εντυπωσιακό για την κατηγορία των Foldables, Mate X3 και το εντυπωσιακά πολυτελές Watch Ultimate, και το επόμενο κορυφαίο της φωτογραφικά Smartphone, το P60 pro. Μαζί του, παρουσιάστηκε και το “απλό” P60 αλλά και μια σχεδιαστικά ξεχωριστή έκδοση με την ονομασία P60 Art.

Το HUAWEI P60 Pro είναι και η έκδοση που θα έρθει επίσημα στην Ευρωπαϊκή αγορά και την χώρα μας, και για μια ακόμα φορά είναι ένας μοναδικός συνδυασμός πολυτέλειας, ομορφιάς και φυσικά τεχνολογίας, φωτογραφικά και όχι μόνο. Η βασική κάμερα του P60 pro χρησιμοποιεί έναν νέο τεχνικά RYYB αισθητήρα για ακόμα καλύτερη απόδοση σε χαμηλότερο φωτισμό, με ονομαστική ανάλυση 48mp. Έχει μάλλον αναμενόμενα και το μεταβαλλόμενο διάφραγμα στον φακό που παρουσίασε η εταιρεία με το Mate 50 Pro, και μπορεί να αλλάξει … δέκα διαφορετικές τιμές ανάμεσα σε f/1.4 και f/4.0. Η επόμενη κάμερα που είναι τεχνικά εντυπωσιακή και σχεδόν… σίγουρα και σε απόδοση στην πράξη, είναι αυτή με τον περισκοπικό φακό και το 3.5 οπτικό zoom. Χρησιμοποιεί και αυτή έναν RYYB αισθητήρα των 48mp και μάλιστα έχει ένα διάφραγμα μόλις f/2.1 στον φακό της, που είναι με διαφορερά καλύτερο από κάθε άλλη κάμερα στο είδος της. Τέλος, η Ultra wide κάμερα, φαίνεται ότι έχει παραμείνει στα 13mp όπως και στα έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα ικανά φωτογραφικά P50 Pro, και φυσικά Mate 50 Pro.

Η οθόνη του P60 pro έχει διαγώνιο 6.67 ίντσες, είναι φυσικά ένα LTPO AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120Hz και έχει ονομαστική ανάλυση 2700×1220 pixels. Προστατεύεται από το Kunlun γυαλί που έχει αναπτυχθεί συγκεκριμένα για ακόμα υψηλότερη αντοχή σε χτυπήματα και σπάσιμο, ενώ προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι γνωστός ο μέγιστος θεωρητικός φωτισμός της.

Το P60 Pro έχει τον Snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, και η έκδοση που θα έρθει επίσημα στην Ευρώπη θα τρέχει το EMUI γραφικό περιβάλλον της HUAWEI βασισμένο στο Android  λειτουργικό σύστημα της Google. Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 4.815mAh και φορτίζει με 88W χρησιμοποιώντας το νέο πρότυπο της HUAWEI, ενώ το P60 Pro υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση με 50W.

Huawei: Εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Google Apps μέσω GBox

Το νέο HUAWEI P60, όπως και κάθε smartphone της Huawei έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, κλπ. μέσω του Huawei AppGallery, το κατάστημα εφαρμογών της Huawei. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο  AppGallery, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις Google εφαρμογές που χρειάζεστε ή έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights