Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HUAWEI Watch Ultimate: Πολυτελές, ποιοτικό και ξεχωριστό

HUAWEI Watch Ultimate: Πολυτελές, ποιοτικό και ξεχωριστό

απο Kostas Gliatiotis

Η HUAWEI έχει αποδείξει ξεκάθαρα πλέον, ότι αναγνωρίζει το πόσο διαφορετικό είναι ένα ρολόι για τον καθένα, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του αλλά φυσικά και με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει. Το νεότερο, κορυφαίο ποιοτικά και σε εμφάνιση HUAWEI Watch Ultimate, έρχεται λοιπόν να προστεθεί στην ήδη εντυπωσιακή γκάμα από έξυπνα ρολόγια της εταιρείας. Ξεχωρίζει όμως σε σύγκριση και με τον ανταγωνισμό του, και μάλιστα με περισσότερους από έναν τρόπους.

Η κατασκευή του έχει γίνει από υλικά που δεν υπάρχουν απλά στην κατηγορία των Smartwatches και πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή. Η κάσα του είναι κατασκευασμένη από κράμα… ζιρκονίου, ένα υλικό με σημαντικά υψηλότερη αντοχή και σκληρότητα ακόμα και σε σύγκριση με το τιτάνιο. Η “στεφάνη” του είναι κατασκευασμένη από κεραμικό υλικό, για να έχει την αντοχή αλλά και την πολυτέλεια και την εμφάνιση που ταιριάζει σε αυτό το είδος ρολογιού, ενώ φυσικά η οθόνη του προστατεύεται με ακόμα πιο ανθεκτικό ζαφείρι. Μάλιστα, το HUAWEI Watch Ultimate είναι πιστοποιημένο για κατάδυση σε βάθος έως 100 μέτρων και έχει δοκιμαστεί για την αντοχή του σε αυτό το βάθος μέχρι και… 24 ώρες.

Το ξεχωριστό expedition mode, καταγράφει με ακρίβεια την διαδρομή μας σε κάθε είδους άσκησης, ενώ παρακολουθεί ταυτόχρονα και τους δείκτες της υγείας μας προκειμένου να έχουμε μια συνολική εικόνα αλλά και την απαραίτητη ασφάλεια ακόμα και σε συνθήκες που είναι πιο “δύσκολες” σε υψόμετρο και όχι μόνο.

Τέλος, και τεχνικά το HUAWEI Watch Ultimate είναι αναβαθμισμένο με αρκετούς χρήσιμους τρόπους. Η LTPO AMOLED οθόνη του είναι μεγαλύτερη με διαγώνιο 1.5 ίντσα, ενώ το panel αυτό έχει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και ακόμα καλύτερα και υψηλότερα επίπεδα φωτισμού. Σε συνδυασμό με την μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία (για τα δεδομένα ενός Smartwatch πάντα…) στις 590mAh χαρίζει στο Smartwatch αυτονομία που μπορεί να φτάσει έως τις 14 ημέρες αλλά και να ξεπεράσει τις 8 ημέρες σε πιο έντονη χρήση.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights