Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi 12C Unboxing video

Xiaomi Redmi 12C Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

To Redmi 12C είναι το οικονομικότερο νέο Smartphone της Xiaomi και αυτό είναι το unboxing video και μια πρώτη γνωριμία μαζί του. Eιναι σχεδιασμένο για ιδιαίτερα απλή καθημερινή χρήση, έρχεται όμως και σε μια αντίστοιχα πολύ χαμηλή επίσημη τιμή πώλησης στη χώρα μας. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Helio G85 επεξεργαστής της Mediatek, σε συνδυασμό με 3 ή 4GB RAM και 32 ή 64GB διαθέσιμου χώρου στις εκδόσεις που είναι επίσημα διαθέσιμες στη χώρα μας.

Η οθόνη έχει μεγάλο μέγεθος στις 6.71 ίντσες και αναμενόμενα HD ανάλυση στα 1650×720 pixels ενώ είναι ένα LCD Panel χωρίς υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης. Παρόλα αυτά, το Redmi 12C έχει μια κάμερα στα 50mp και έναν δεύτερο “αισθητήρα βάθους” για φωτογραφίες πορτραίτου, ενώ η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει με 10W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

To Redmi 12C έρχεται δυστυχώς παρόλα αυτά με Android 12, την προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, και το επίσης αμέσως προηγούμενο MIUI 13 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi. Παρόλα αυτά, στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, είναι μάλλον δεδομένο, ενώ σχεδον καμία συσκευή ανεξαρτήτως εταιρείας δεν έρχεται προς το παρόν με Android 13 ενώ είναι άγνωστο και το αν θα αναβαθμιστεί σε αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights