Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η TCL ανακοινώνει παγκόσμιες χορηγίες για το 2023

Η TCL ανακοινώνει παγκόσμιες χορηγίες για το 2023

απο Kostas Gliatiotis

Η TCL, μια κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και η Νο 2 TV brand παγκοσμίως, απέδειξε σήμερα τη δέσμευσή της στους πελάτες της και σε έναν από τους πιο συχνά κοινούς κόσμους, με την ανακοίνωση αρκετών αθλητικών χορηγιών υψηλού προφίλ, που εκτείνονται σε διάφορους κλάδους σε πολλές αγορές.

Με αποστολή να εμπνεύσει το μεγαλείο, η TCL κατανοεί την επιρροή που έχει ο αθλητισμός στις καρδιές και τις ζωές ανθρώπων από όλες τις γωνιές του κόσμου. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας για να κάνει την παρακολούθηση αθλημάτων πιο ευχάριστη και διασκεδαστική από ποτέ, η TCL στοχεύει να φέρει κοντά τους ανθρώπους για να γιορτάσουν σημαντικές στιγμές και να απολαύσουν τη χαρά μιας από τις μεγαλύτερες ασχολίες της ζωής.

Όπως και η βάση πελατών της TCL, ο κόσμος των σπορ είναι απίστευτα πλούσιος και ποικίλος. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η TCL America ανακοίνωσε ότι ονομάστηκε Επίσημος Συνεργάτης του NFL στη Βόρεια Αμερική. Αντί να ξεχωρίσει έναν συγκεκριμένο κλάδο, το TCL επέλεξε να διευρύνει την εμβέλειά της υποστηρίζοντας μυριάδες αγαπημένες εθνικές ομάδες και εξέχουσες διοργανώσεις σε μια σειρά ανταγωνιστικών πρωταθλημάτων.

Υποστήριξη του Κορυφαίου ποδοσφαιρικού αγώνα της Λατινικής Αμερικής ως Premium Partner του CONMEBOL Libertadores

Χορηγώντας ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα στη Νότια Αμερική, το CONMEBOL Libertadores, η TCL ελπίζει να ενθαρρύνει το παγκόσμιο κοινό να ασχοληθεί με την αγάπη των χωρών για το ποδόσφαιρο.

Η TCL συνεργάζεται με άλλα παγκόσμια brands στη χορηγία της CONMEBOL Libertadores κατά τη διάρκεια του κύκλου 2023-2026, όπου θα επωφεληθεί από την έκθεση της μάρκας στις στολές των διαιτητών, στις διαφημιστικέ πινακίδες στο γήπεδο και στις διαφημιστικές πινακίδες LED. Η εταιρεία θα λάβει εισιτήρια για να μπορεί να προσκαλέσει πελάτες από όλες τις χώρες, προσφέροντας superfans εμπειρίες.

Ξεκινώντας το 2023 με ανανεωμένο ενδιαφέρον για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η TCL Γίνεται Επίσημος Συνεργάτης της Εθνικής Ομάδας της Ισπανίας και της Ιταλίας

Στην άλλη όχθη και τονίζοντας τη δέσμευση της εταιρίας στην Ευρώπη, η TCL κατέληξε επίσης σε συμφωνία τόσο με τη Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (RFEF) όσο και με την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIGC) για να γίνει ο επίσημος συνεργάτης της ισπανικής και της ιταλικής εθνικής ομάδας αντίστοιχα, έως το 2026.

Με την προσμονή να χτίζεται για ένα επερχόμενο καλοκαίρι μεγάλων ποδοσφαιρικών τουρνουά, δεν υπήρξε ποτέ πιο συναρπαστική στιγμή για να είσαι οπαδός του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου. Η υποστήριξη της TCL σε αυτές τις δύο θρυλικές ομάδες υπογραμμίζει την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει να αναπτύσσεται σε δύο πολύ σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές.

Με επιπλέον υποστήριξη σε διάφορες ομάδες και διοργανώσεις στην Αργεντινή, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μεταξύ άλλων, η δέσμευση της TCL στο ποδόσφαιρο είναι μακροχρόνια και εκτεταμένη. Η TCL έχει επίσης δημιουργήσει σχέσεις με μερικούς από τους μεγαλύτερους αθλητικούς ήρωες του παιχνιδιού, πιο πρόσφατα με τους Pedri, Rodrygo, Phil Foden και Raphaël Varane.

Επίσημη συνεργασία με την Αυστραλιανή Ποδοσφαιρική Λίγκα (AFL)

Από τη έναρξη της λειτουργία στην αυστραλιανή αγορά το 2004, η TCL Electronics παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από τηλεοράσεις έως πλυντήρια ρούχων. Ως ένα από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα στον πλανήτη, η Αυστραλιανή Ποδοσφαιρική Λίγκα (AFL) ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την TCL Electronics στην Αυστραλία. Η συνεργασία θα συνδέσει την AFL με την TCL, η οποία έχει μακρά παράδοση στην αναγνώριση της δύναμης του αθλητισμού και του συνδετικού πνεύματος που εμπνέει το μεγαλείο στους παίκτες και την ευρύτερη κοινότητα.

Η TCL θα φιλοξενήσει επίσης σημαντικούς πελάτες, προμηθευτές και retailers καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στο TCL Supersite στο Marvel Stadium και στα AFL Events.

Επέκταση του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο μέσω της συνεργασίας με την FIBA στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

Εκτός από το ποδόσφαιρο, η TCL ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο τουρνουά μπάσκετ στον κόσμο και τα λαμπρότερα αστέρια του αθλήματος στις Φιλιππίνες ενόψει του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ FIBA 2023.

Ξεκινώντας στις 25 Αυγούστου, οι τρεις οικοδεσπότες – Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία – θα φιλοξενήσουν τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο διαγωνισμός θα κορυφωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στη Μανίλα των Φιλιππίνων, με την στέψη των πρωταθλητών του 2023.

Ενίσχυση του αποτυπώματος της TCL στην Ινδία μέσω της χορηγίας της ομάδας κρίκετ Sunrisers Hyderabad

Η TCL έχει επίσης γίνει επίσημος συνεργάτης της δημοφιλούς ινδικής ομάδας κρίκετ Sunrisers Hyderabad (SRH) για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στους πελάτες στην Ινδία μέσω της υποστήριξης του πιο πολύτιμου εθνικού αθλήματος.

Με την έναρξη της σεζόν κρίκετ 2023 στο τέλος αυτού του μήνα, οι οπαδοί στην Ινδία και παγκοσμίως θα κολλήσουν στις τηλεοράσεις τους εν αναμονή. Μέσω της προσβάσιμης τεχνολογίας και της υποστήριξης της SRH, η TCL προσφέρει μια άνετη και καθηλωτική εμπειρία θέασης για εκατομμύρια λάτρεις του κρίκετ παγκοσμίως.

Μπαίνοντας στον κόσμο του ράγκμπι ως νέος επίσημος συνεργάτης της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ράγκμπι

Νωρίτερα φέτος, η TCL France έχει επίσης δεσμευτεί για μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με το γαλλικό ράγκμπι για τρία χρόνια. Αυτή η συνεργασία αντικατοπτρίζει την κοινή επιθυμία της TCL και της FFR να διαδώσουν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και να προσφέρουν στους οπαδούς του ράγκμπι εξαιρετικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες έξυπνης τεχνολογίας στον κόσμο, η TCL θα σταθεί στο πλευρό των οπαδών υποστηρίζοντας το γαλλικό XV με πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρουν ανώτερη ποιότητα εικόνας.

Ως επίσημος συνεργάτης της FFR, η TCL θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα επικοινωνίας και προβολής στους τομείς της τηλεόρασης, του soundbar και των οικιακών συσκευών έως το τέλος του 2025. Η συνεργασία περιλαμβάνει τις ομάδες XV de France, France 7 και U20.

Η επικοινωνία της TCL γύρω από τη συνεργασία εκφράζεται μέσω πολλών καναλιών: Προβολή στους αγώνες XV de France ξεκινώντας από το Τουρνουά Έξι Εθνών, διαφημιστικά σποτ κατά τη διάρκεια του Τουρνουά Έξι Εθνών, αναμεταδόσεις σε κοινωνικά και εξωτερικά μέσα (ραδιόφωνο, διαφημιστικές πινακίδες κ.λπ.), επικοινωνία στο κατάστημα.

Ηγέτες εντός και εκτός γηπέδου – Ο ισχυρός συνδυασμός τεχνολογίας και αθλητισμού

Η TCL αναγνωρίζει ότι οι τηλεοράσεις έχουν τη μοναδική ικανότητα να συνδέουν και να εμπνέουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, καθηλώνοντάς τους στη δράση που εκτυλίσσεται στην οθόνη. Από όλο το διαθέσιμο τηλεοπτικό περιεχόμενο, υπάρχει αναμφισβήτητα κάτι μαγικό στην παρακολούθηση ζωντανών αθλημάτων και στην αίσθηση του ίδιου ακριβώς συναισθήματος που αισθάνονται ταυτόχρονα εκατομμύρια άλλοι θεατές σε όλο τον κόσμο.

Ως τιτάνας της καινοτομίας χωρίς περιορισμούς, η TCL πιστεύει ότι αυτές οι στιγμές μαγείας πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους, προσπαθώντας να δημιουργήσει τις καλύτερες στην κατηγορία τους τηλεοράσεις Mini LED και QLED απαράμιλλης αξίας. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ούτε στιγμή από τη δράση με τη σειρά Οθονών XL της TCL που φτάνουν μέχρι τις 98-ίντσες και σας κάνουν να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί στο περιθώριο. Επιπλέον, μέσω αυτών των παγκόσμιων χορηγιών που θα προσελκύσουν ένα ευρύ φάσμα θαυμαστών, η TCL ελπίζει να εμπνεύσει στιγμές μεγαλείου μέσα σε όλους μας.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με το πώς τα πιο πρόσφατα προϊόντα της TCL μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε το αγαπημένο σας τουρνουά, επισκεφθείτε το www.tcl.com

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights