Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Watch Ultimate: Απερίγραπτη πολυτέλεια

HUAWEI Watch Ultimate: Απερίγραπτη πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

To Watch ULTIMATE είναι ένα εντυπωσιακά πολυτελές, κατασκευσμένο από μοναδικά στο είδους τους υλικά, Smartwatch της HUAWEI. Το συγκεκριμένο βίντεο είναι μια πρώτη γνωριμία μαζί του, και μια περιγραφή προφανώς του τι ακριβώς προσφέρει. Η κατασκευή από κράμα… ζιρκονίου για την κάσα του, προσφέρει ακόμα υψηλότερη αντοχή, σκληρότητα και ανοχή στη διάβρωση, ενώ η στεφάνη από κεραμικό υλικό βελτιώνει ακόμα περισσότερο την πολυτέλεια.

Η οθόνη του Watch ULTIMATE προστατεύεται με ακόμα πιο ανθεκτικό ζαφείρι, ενώ το Smartwatch είναι πιστοποίημένο για καταδύσεις σε βάθος έως και 100 μέτρων. Παραδοσιακά, προσφέρει όλες τις δυνατότητες που μας έχει συνηθίσει η HUAWEI στα κορυφαία της έξυπνα ρολόγια. Σε αυτές περιλαμβάνεται και μια λίστα από επιλογές για καταδύσεις μαζί με 100 διαφορετικά είδη άθλησης, η τοποθεσία μας με Dual Band GPS αλλά και η δημιουργία καρδιογραφήματος όπως και η μέτρηση της αρτηριακής σκλήρυνσης.

Στο τεχνικό κομμάτι, η οθόνη του Watch ULTIMATE έχει μεγαλώσει στην 1.5 ίντσα και με υψηλή ανάλυση στα 466×466 pixels για ακόμα καλύτερη λεπτομέρεια απεικόνισης. Είναι όμως και ένα LTPO Panel, κάτι που δίνει στο Smartwatch την δυνατότητα να χρησιμοποιεί την λειτουργία του Always On Display με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και υψηλότερα επίπεδα φωτισμού. Η μπαταρία στο εσωψτερικό του έχει χωρητικότητα 590mAh και χαρίζει στο Smartwatch έως και 14 ημέρες λειτουργίας υπό ιδανικές συνθήκες αλλά και περισσότερο από 8 ημέρες με τη χρήση όλων των δυνατοτήτων του. Μάλιστα, όπως και όλα τα Smartwatch της HUAWEI, έτσι και το Watch ULTIMATE φορτίζει ασύρματα με τη βάση που υπάρχει στη συσκευασία του αλλά και σε κάθε Qi ασύρματο φορτιστή χωρίς κανένα περιορισμό.

Τέλος, το HUAWEI Watch ULTIMATE λειτουργεί κανονικά χωρίς κανένα περιορισμό σε Android Smartphones και iPhones της Apple, με την εγκατάσταση της εφαρμογής του HUAWEI Health.

Huawei: Εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Google Apps μέσω GBox

Το οικοσύστημα HMS της Huawei συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται με εντυπωσιακή ταχύτητα για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες στους χρήστες των Huawei συσκευών. Η Huawei συνεχίζει επίσης να επενδύει στην ανάπτυξη του δικού της καταστήματος εφαρμογών, AppGallery, το οποίο έχει περισσότερους από 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη και συνεχώς ενσωματώνει χιλιάδες νέες εφαρμογές  Μέσω του AppGallery μπορούμε να βρούμε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsAppViberInstagramFacebook MessengerTikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο (Ελλάδα) όπως μεταξύ άλλων υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha BankEurobank), παραγγελία φαγητού (eFoodBOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (CosmoteVodafoneWind), και άλλες.  

Σε ότι αφορά τις Google εφαρμογές , μέσα στο AppGallery, μπορούμε να βρούμε και το GΒοx (3rd party app) την εφαρμογή που δίνει πρόσβαση στο σύμπαν των Google Mobile Services. Η διαδικασία είναι απλή, κατεβάζουμε την εφαρμογή GBox (χωρίς διαφημίσεις) από το Huawei AppGallery, το εγκαθιστούμε και μέσα από αυτήν μπορούμε να βρούμε να εγκαταστήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTubeGmailGoogle MapsGoogle DocsGoogle Sheets,Google Drive κλπ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights