Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ DISNEY+ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ» ΑΠΟ ΤΑ MARVEL STUDIOS

ΤΟ DISNEY+ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ «ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ» ΑΠΟ ΤΑ MARVEL STUDIOS

απο Kostas Gliatiotis

Το Disney+ παρουσιάζει το τρέιλερ και το πόστερ για τη νέα πρωτότυπη κατασκοπευτική σειρά από τα Marvel Studios«Μυστική Εισβολή»H πρωτότυπη σειρά έρχεται στο Disney+ στις 21 Ιουνίου. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Στη νέα σειρά από τα Marvel Studios «Μυστική Εισβολή», που διαδραματίζεται στο παρόν του MCU, ο Nick Fury μαθαίνει για μια μυστική εισβολή στη Γη από μια ομάδα Σκραλς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν μορφή. Ο Fury ενώνεται με τους συμμάχους του, μεταξύ των οποίων ο Everett Ross, η Maria Hill και ο Skrull Talos, ο οποίος έχει φτιάξει τη ζωή του στη Γη. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο, καθώς πρέπει να σταματήσουν την επικείμενη εισβολή των Σκραλ και να σώσουν την ανθρωπότητα.

Στη σειρά «Μυστική Εισβολή» από τα Marvel Studios, πρωταγωνιστούν οι Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran, με τους Emilia Clarke, Olivia Colman και Don Cheadle.

Ο Ali Selim σκηνοθετεί τη σειρά και είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Ali Selim, Kyle Bradstreet και Brian Tucker. Επικεφαλής σεναριογράφος είναι επίσης ο Kyle Bradstreet και οι Jennifer L. Booth, Allana Williams και Brant Englestein είναι συν-εκτελεστικοί παραγωγοί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights