Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 13 Pro vs Vivo X90 Pro: Leica εναντίον Zeiss

Xiaomi 13 Pro vs Vivo X90 Pro: Leica εναντίον Zeiss

απο Kostas Gliatiotis

Το Xiaomi 13 Pro και το Vivo X90 Pro είναι δύο εντυπωσιακά φωτογραφικά και όχι μόνο Smartphones. Η συνεργασία της Xiaomi με την Leica και η αντίστοιχη της Vivo με την Zeiss, παράγουν φωτογραφίες που δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί smartphone άλλης εταιρείας. Μεταξύ τους όμως έχουν πολλές και συγκεκριμένες διαφορές φωτογραφικά και όχι μόνο.

Η βασική κάμερα στο Vivo X90 Pro αλλά και στο Xiaomi 13 Pro χρησιμοποιεί τον μοναδικό στο είδος του IMX989 αισθητήρα της Sony, με μέγεθος τύπου μιας ίντσας. Οι δυνατότητες του ξεπερνούν αυτές κάθε άλλης κάμερας στα 50mp και όχι μόνο. Για το Vivo X90 Pro η επεξεργασία των δεδομένων από την βασική αλλά και τις άλλες κάμερες του, στηρίζεται στο Custom V2 chip που αναπτύσσει η εταιρεία, ενώ το Xiaomi 13 Pro εκμεταλλεύεται το αποδεδειγμένα ιδιαίτερα ικανό ISP του Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστή στο εσωτερικό του.

Όπως πάντα λοιπόν, βλέπουμε τα αποτελέσματα σε προτίμηση ανάμεσα σε διαφορετικές φωτογραφίες, μέσω ψηφοφορίας στο instagram.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights