Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung Galaxy S23: Σχεδιασμένα για μια premium εμπειρία

Samsung Galaxy S23: Σχεδιασμένα για μια premium εμπειρία

απο Kostas Gliatiotis

Η κορυφαία σειρά των Galaxy S Smartphones της Samsung, ξεχωρίζει με τον συνδυασμό πολυτέλειας, επιδόσεων, οθόνης και φυσικά ικανότητας στον τομέα της φωτογραφίας. Τα νέα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23 ήρθαν για να κάνουν ακόμα πιο premium και… ξεχωριστή την εμπειρία χρήσης.

Ξεχωρίζει για –κι όχι μόνο- τις φωτογραφίες και βίντεο με εκπληκτική ποιότητα σε διάφορες συνθήκες, χάρη στο Nightography, την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και τις επιδόσεις του Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστή της Qualcomm, σχεδιασμένο σε μια ειδική έκδοση για τις Galaxy συσκευές της Samsung.

Παράλληλα, η ικανότητα επεξεργασίας πολλών «καρέ» για την δημιουργία της φωτογραφίας, η αναγνώριση αντικειμένων και η σωστη διαχείριση τους, έχουν σαν αποτέλεσμα φωτογραφίες με εκπληκτικά επίπεδα λεπτομέρειας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το Galaxy S23 Ultra μάλιστα, έρχεται με μια κάμερα με εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση στα 200mp με ακόμα περισσότερες δυνατότητες, σε σύγκριση με τα Galaxy S22. Μπορεί να επιλέξει πάντα τη σωστή «ανάλυση» σε κάθε φωτογραφία, με διαφορετική χρήση της τεχνικής του pixel binning, και το super HDR να πετυχαίνει wow αποτέλεσμα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Για τους πιο… δημιουργικούς, το Expert-RAW «αποθηκεύει» τα δεδομένα σε αρχεία που μπορούν στη συνέχεια να επεξεργαστούν για να πετύχουν ακριβώς τον χαρακτήρα και το αποτέλεσμα που θέλουν σε κάθε φωτογραφία. Με την δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης σε RAW αλλά και JPEG αρχεία, για να έχουμε πάντα την επιλογή να χρησιμοποιήσουμε αυτό που θέλουμε.

Οι καλύτερες επιδόσεις σε Samsung Galaxy smartphone

O Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy επεξεργαστής της Qualcomm, σχεδιασμένος σε ειδική έκδοση αποκλειστικά για τη σειρά Galaxy S23, προσφέρει επιδόσεις έως και 30% καλύτερες από αυτές της προηγούμενης σειράς. Τις συνδυάζει όμως και με βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας για ακόμα καλύτερη απόδοση από την μπαταρία τους. Με υποστήριξη για Ray Tracing σε παιχνίδια και κάθε εφαρμογή με απαιτητικά γραφικά, η απόδοση των Galaxy S23 θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα τώρα αλλά και στο μέλλον.

Galaxy S23 και Galaxy S23+ χωρίς παραχωρήσεις

Η  premium εμπειρία όμως είναι κάτι που… μοιράζονται και τα τρία νέα μοντέλα της σειράς Galaxy S23. Οι επιδόσεις του Snapdragon 8 gen2, η εκπληκτική απόδοση μπαταρίας και πλέον ο ίδιος εξωτερικός σχεδιασμός που τα κάνει άμεσα… αναγνωρίσιμα. Βελτιωμένη απόδοση (σε σύγκριση με τα Galaxy S22) και από την μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία στο εσωτερικό των Galaxy S23 και Galaxy S23+  αλλά και μια οθόνη που δεν κάνει «θυσίες» στην χρωματική της απόδοση και τα επίπεδα φωτισμού.

Σχεδιασμένα για δημιουργούς περιεχομένου, για όσους θέλουν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με όλους γύρω τους με κάθε πιθανό… τρόπο.

  • Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy S23 στο Samsung.com/gr
  • Δωρεάν Standard Παράδοση
  • Έως 36 άτοκες δόσεις

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights