Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ GBOX: Τα πάντα Google σε HUAWEI Smartphone

GBOX: Τα πάντα Google σε HUAWEI Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

To App Gallery, το κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI, συνεχώς εμπλουτίζεται με νεότερες και χρήσιμες αλλά και δημοφιλείς εφαρμογές. Με το Petal search που πλέον είναι ενσωματωμένο στο App Gallery, μπορεί να βρει εύκολα κανείς και αυτές που δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε αυτό. Μάλιστα, το App gallery πλέον μπορεί να ενημερώνει για αναβαθμίσεις και νεότερη έκδοση για κάθε μια εφαρμογή από αυτές, ακόμα και αν έχει εγκατασταθεί από οποιαδήποτε άλλη πηγή.

Όμως, για τις εφαρμογές της Google και όλες όσες χρειάζονται το σύνολο των Google services για να λειτουργήσουν, υπάρχει πλέον μια ιδιαίτερα εύκολη, γρήγορη και πραγματικά απλή λύση που “ακούει” στο όνομα GBOX. Η εφαρμογή είναι κανονικά διαθέσιμη στο App Gallery της HUAWEI, υπάρχει ένας ακόμα πιο εύκολος τρόπος όμως να την εγκαταστήσει κανείς. Με μια απλή αναζήτηση για οποιαδήποτε εφαρμογή της Google στο ίδιο το App gallery, όταν ζητήσουμε από το HUAWEI Smartphone μας να την εγκαταστήσει, θα μας προτείνει να εγκαταστήσει αυτόματα και την εφαρμογή του gbox ώστε να κάνει την διαδικασία ακόμα πιο εύκολη.

Η μεγαλύτερη όμως διαφορά του GBOX είναι ότι υποστηρίζει κανονικά τη χρήση του Google account μας σε κάθε μια από αυτές τις εφαρμογές, χωρίς να “τρέχει” σαν ένας δεύτερος εικονικός χώρος μέσα στο HUAWEI Smartphone μας. Κάθε μια από τις εφαρμογές, θα εγκατασταθεί κανονικά στην οθόνη του Smartphone μας, και μάλιστα λειτουργεί χωρίς με κάποιο τρόπο να είναι “ορατό” οτι είναι κάτι διαφορετικό από όλες τις υπόλοιπες που έχουμε εγκατεστημένες.

Το ακόμα πιο… ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του GBOX, είναι ότι οι ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές αυτές, όχι μόνο λειτουργούν και αυτές κανονικά, αλλά εμφανίζονται στον πίνακα ειδοποιήσεων του HUAWEI Smartphone μας χωρίς καμία “διαφορά” από οτιδήποτε άλλο.

Η ίδια η εφαρμογή του GBOX τώρα, έχει μια μεγάλη λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι δοκιμασμένο ότι λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα και περιορισμό στο HUAWEI Smartphone μας. Μάλιστα η εγκατάσταση τους γίνεται κανονικά και απευθείας από το ίδιο το Play Store της Google, ενώ και η προσθήκη του Google account μας δεν διαφέρει σαν διαδικασία από αυτό που έχουμε… συνηθίσει σε Smartphones άλλων εταιρειών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights