Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HUAWEI P60 Pro & Mate X3. Χαράσσοντας νέους δρόμους στην φωτογραφία & το design

HUAWEI P60 Pro & Mate X3. Χαράσσοντας νέους δρόμους στην φωτογραφία & το design

απο Kostas Gliatiotis

Πολυτέλεια, ποιότητα, ομορφιά και τεχνολογία. Πρέπει να θεωρούνται δεδομένα σε κάθε κορυφαίο Smartphone, καμία εταιρεία όμως δεν μπορεί να τα προσφέρει όπως η Huawei. Είτε η μοναδική εμφάνιση σε κάθε HUAWEI P60 Pro, που συνδυάζεται με κορυφαίες κάμερες και όχι μόνο, είτε ο εντυπωσιακός τρόπος που το HUAWEI Mate X3 σε κάνει να… ξανασκεφτείς τι και πως πρέπει να είναι ένα Foldable smartphone.

Στον κόσμο της τεχνολογίας, είναι δύσκολο για κάτι να είναι μοναδικό και πόσο μάλλον να το πετυχαίνει χωρίς να «θυσιάζει» την λειτουργικότητα του. Ακόμα και αυτό όμως, για την HUAWEI είναι κάτι που έχει εδώ και χρόνια αποδείξει ότι μπορεί να το καταφέρει και μάλιστα με ιδιαίτερη ευκολία. Τα δύο νεότερα Smartphones της εταιρείς, έρχονται να θέσουν νέους… κανόνες το καθένα στην κατηγορία του.

HUAWEI P60 Pro.

Κάθε Smartphone της σειράς Ρ από την Huawei θέτει νέα πρότυπα στον τομέα της φωτογραφίας. Το P60 Pro ήρθε να θέσει τον… πήχη τόσο ψηλά τεχνολογικά και σε πραγματική απόδοση, που, απλά, δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι καμία άλλη εταιρεία δεν είναι στο ίδιο επίπεδο.

Τρεις κάμερες με RYYB αισθητήρα η κάθε μια, μεταβλητό διάφραγμα στον φακό της βασικής των 50mp για ελευθερία στο ύφος και το είδος της φωτογραφίας και μια Ultrawide κάμερα που θα «χωρέσει» όλα όσα θέλουμε σε μια ποιοτική φωτογραφία.

Η XMAGE τεχνολογία της εταιρείας, συνδυάζει τις κορυφαίες τεχνικά κάμερες με την αντίστοιχα κορυφαία επεξεργασία σε επίπεδο λογισμικού για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλες τις συνθήκες. Με την περισκοπική κάμερα να φέρνει επίπεδα φωτισμού πρωτόγνωρα σε αυτό το είδος, και την βασική να προσαρμόζει τον φακό της αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες. Έξυπνα, γρήγορα για να μας βοηθήσει το HUAWEI P60 Pro να βγάλουμε πάντα μια μοναδική φωτογραφία.

Η ικανότητα όμως δεν μπορεί να μην συνδυαστεί με την ομορφιά και την μοναδικότητα. Το HUAWEI P60 Pro ξεχωρίζει με την κατασκευή από αλουμίνιο και γυαλί. Με το KunLun Glass που προστατεύει την οθόνη του, να είναι έως και 10 φορές πιο ανθεκτικό από το συνηθισμένο γυαλί που χρησιμοποιείται σε smartphones του ανταγωνισμού του. Με το μοναδικό Rococo Pearl χρώμα, που δημιουργείται μέσω μιας διαδικασίας που κάνει κάθε HUAWEI P60 Pro σε αυτό το χρώμα να έχει τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και εμφάνιση στο πίσω μέρος.

Το HUAWEI Mate X3 είναι όμως η νέα εποχή στα foldable smartphones. Ένα μηχανικό… επίτευγμα και όχι μόνο για τον μηχανισμό που διπλώνει την οθόνη του. Τα δύο μέρη του έχουν τόσο μικρό πάχος που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μπορεί να το πετυχει αυτό μια εταιρεία. Το συνολικό του βάρος είναι χαμηλότερο στα 239 γραμμάρια από «φυσιολογικά» και σαφώς όχι τόσο εντυπωσιακά smartphones του ανταγωνισμού του, που όχι μόνο δεν … διπλώνει η οθόνη τους αλλά δυσκολεύονται να είναι και πάλι το ίδιο πρακτικά και εύχρηστα.

Με έναν μηχανισμό που διπλώνει την οθόνη, χωρίς να αφήνει κανένα … σημάδι στο κέντρο αυτής, και όταν την ανοίγει κανείς απολαμβάνει μια μοναδική εμπειρία θέασης. Χωρίς να αφήνει «κενό» ανάμεσα στα δύο τμήματα όταν το έχουμε κλειστό.

Όμως η Huawei αυξάνει την πρακτικότητα του HUAWEI Mate X3 με έναν ακόμα πρακτικά σημαντικό τρόπο. Το foldable smartphone της εταιρείας είναι ανθεκτικό στο νερό, με πιστοποίηση ΙΡΧ8, για να είναι μαζί μας ακόμα και εκεί που άλλες παρόμοιες (αλλά όχι… ίδιες) προτάσεις, δυσκολεύονται να ακολουθήσουν.

Το HUAWEI Mate X3 όμως, όπως θα περίμενε άλλωστε κανείς από την Huawei δεν μένει στον εξωτερικό εντυπωσιασμό. Είναι εξοπλισμένο με τρεις διαφορετικές κάμερες, η κάθε μια προφανώς κορυφαία ειδικά στην κατηγορία των foldable smartphones. Με την μια από αυτές να διαθέτει περισκοπικό φακό με 5Χ οπτικό zoom, που σαφώς και δεν θεωρείται… δεδομένο σε foldable smartphone.

Με τις επιδόσεις που του χαρίζει ο snapdragon 8+ Gen 1 επεξεργαστής της Qualcomm, οποιαδήποτε από τις δύο οθόνες του και αν επιλέξει να χρησιμοποιήσει κανείς, η απόδοση θα είναι πάντα ταχύτατη σε οτιδήποτε και αν κάνουμε.

Όμως το HUAWEI Mate X3 θυμίζει και με έναν ακόμα τρόπο ότι η Huawei δεν είναι σαν τον ανταγωνισμό της. Έχει στο εσωτερικό του μια μεγάλη σε χωρητικότητα μπαταρία που φορτίζει με 66W αλλά και με 50W ασύρματα για επιπλέον ευκολία.

Για την Huawei, καμία κατηγορία και είδος δεν είναι «πρόκληση» που θέλει να αποφύγει. Η κορυφή στην φωτογραφία με Smartphones της ανήκει εδώ και χρόνια, και το P60 pro είναι εδώ για να θυμίσει στον ανταγωνισμό του τι δεν μπορεί να πετύχει σε αυτόν τον τομέα και όχι μόνο.

Στην νεότερη και συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά των Foldable smartphones, το HUAWEI Mate X3 δείχνει ότι η Huawei έχει την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και φυσικά την ικανότητα να δημιουργήσει κάτι μοναδικό.

Αυτό που τελικά έχει σημασία είναι ότι για την Huawei κάθε πρόκληση είναι μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξει ότι δικαίως παραμένει στην κορυφή της τεχνολογίας.

AppGallery: πλήρης γκάμα λειτουργικών εφαρμογών

Όπως πάντα με τα smartphone της Huawei, το HUAWEI P60 Pro έρχεται με μια πλήρη γκάμα λειτουργικών εφαρμογών. Ως ένα από τα τρία μεγαλύτερα  ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο, το AppGallery έχει κερδίσει τη φήμη του ως «χώρος» με εκατομμύρια εφαρμογές, πολλές εκ των οποίων είναι κορυφαίες παγκοσμίως, όπως γνωρίζουν καλά οι πελάτες της Huawei.

Το AppGallery συγκεντρώνει 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και τώρα, με την έξυπνη αναζήτηση και τις διάφορες μορφές δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, δίνει περισσότερες επιλογές στους χρήστες να βρουν και να βιώσουν την εμπειρία χρήσης των αγαπημένων τους εφαρμογών. Επίσης, το HUAWEI P60 Pro έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok κλπ. μέσω του AppGallery. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο  AppGallery, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές που χρειάζονται και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

Το HUAWEI P60 Pro και το HUAWEI Mate X3 είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights