Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Camera test: HUAWEI P60 Pro vs Vivo X90 Pro

Camera test: HUAWEI P60 Pro vs Vivo X90 Pro

απο Kostas Gliatiotis

To HUAWEI P60 Pro και το Vivo X90 Pro είναι δύο εντυπωσιακά ικανά Smartphones στον τομέα της φωτογραφίας. Έχουν και τα δύο κάμερες με δυνατότητες που δεν υπάρχουν συνήθως στις συσκευές του ανταγωνισμού τους, και είναι σχεδιασμένα να βγάζουν προφανώς όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες. Για μια ακόμα φορά, σε ψηφοφορία στο instagram, βλέπουμε την πρότιμηση μεταξύ τους, σε 16 συνολικά φωτογραφίες με την βασική αλλά και την Ultrawide κάμερα των δύο Smartphones.

Το Vivo X90 pro είναι το ένα από τα δύο Smartphones προς το παρόν στην Ευρώπη, που χρησιμοποιεί για την βασική του κάμερα τον IMX989 αισθητήρα της Sony με φυσικό μέγεθος τύπου μιας ίντσας. Έχει φακό σχεδιασμένο από την Zeiss για κάθε μια από τις κάμερες του, όπως και το ξεχωριστό V2 Chip που αναπτύσσει η Vivo για την επεξεργασία των δεδομένων από τις κάμερες αυτές.

Το HUAWEI P60 pro είναι το δεύτερο Smartphone της εταιρείας, και γενικότερα στην αγορά των Smartphones, που έχει μεταβαλλόμενο διάφραγμα στον φακό της βασικής του κάμερας, που μπορεί να αλλάξει σε δέκα διαφορετικά “στάδια” ανάμεσα σε f/1.4 και f/4.0. Αυτό του επιτρέπει να προσαρμόζει τον φακό του στις συνθήκες που θέλουμε να βγάλουμε την φωτογραφία, ενώ θεωρητικά προσφέρει και καλύτερα επίπεδα φωτισμού τη νύχτα, αλλά και βελτιωμένη οξύτητα σε κάθε φωτογραφία κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Υπάρχει ένα “μοτίβο” στην προτίμηση σε κάθε μια από τις 16 φωτογραφίες, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας οι περισσότεροι επέλεξαν τις φωτογραφίες από το HUAWEI P60 Pro ενώ αντίστοιχα κατά τη διάρκεια της νύχτας η προτίμηση ήταν υπέρ του Vivo X90 pro στις περισσότερες από αυτές. Κάθε ένα από τα δύο Smartphones έχει τα πλεονεκτήματα του ανάλογα με τις συνθήκες, όπως το μεταβαλλόμενο διάφραγμα στην κάμερα του P60 Pro και το πως μπορεί να βγάλει μια πιο “ευκρινή” φωτογραφία με f/2.0 σε συνθήκες καλού φωτισμού, αλλά και το πως το X90 pro μπορεί αντίστοιχα να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα του μεγαλύτερου αισθητήρα όταν χρειαστεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights