Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI Watch 4 Pro: Προστατεύει την υγεία μας με στυλ

HUAWEI Watch 4 Pro: Προστατεύει την υγεία μας με στυλ

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό ότι η Huawei δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμφάνιση, την πολυτέλεια και τα υλικά κατασκευής σε όλα της τα προϊόντα. Έχει αποδείξει ότι ειδικά σε smartwatch μπορεί να τα συνδυάσει όλα αυτά με μοναδικές δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας μας, και καταγραφής όλων των στατιστικών που θα μας βοηθήσουν να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνολική εικόνα για την υγεία μας.

Είναι ταυτόχρονα και η μοναδική εταιρεία που μπορεί να ανακαλύψει νέους τρόπους και για να βελτιώσει την εμφάνιση και την κατασκευή σε ένα έξυπνο ρολόι, αλλά και δεν «φοβάται» να προσθέσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες όταν αυτές είναι χρήσιμες. Η καλύτερη και νεότερη απόδειξη για αυτό, είναι το WATCH 4 Pro, το (προφανώς) αντίστοιχα νεότερο smartwatch της εταιρείας.

Ακόμα πιο όμορφο και ξεχωριστό.

Η κατασκευή από τιτάνιο, ζαφείρι και κεραμικό υλικό είναι ένα σύνολο που η HUAWEI έφερε πρώτη στην αγορά των έξυπνων ρολογιών και στην συνέχεια… αντέγραψαν πολλές ακόμα εταιρείες. Αυτό όμως προφανώς και δεν την εμποδίζει από το να προχωρήσει ένα ακόμα βήμα, και να δημιουργήσει και πάλι ένα μοναδικό έξυπνο ρολόι. Εκμεταλλευόμενη την εμπειρία που έχει αποκτήσει στην επεξεργασία του τιτανίου αλλά και αντίστοιχα και για το ζαφείρι σαν υλικό, το WATCH 4 Pro είναι ταυτόχρονα «ίδιο» και διαφορετικό.

Το κρύσταλλο από ζαφείρι που προστατεύει την οθόνη του, είναι… κυρτό, με έναν τρόπο που το κάνει μοναδικό σε εμφάνιση και ακόμα πιο ανθεκτικό σε χτυπήματα και σκληρή χρήση. «Αγκαλιάζει» ολόκληρη την οθόνη του, και συναντά αρμονικά την κάσα από τιτάνιο, που και αυτή με την πλευρά της, ξεχωρίζει για τις καμπύλες στο σχεδιασμό της και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Όλες οι δυνατότητες, στον τέλειο συνδυασμό.

Το WATCH 4 Pro μπορεί να παρακολουθεί και να μετράει τους καρδιακούς παλμούς μας σε 24ωρη βάση με έξυπνο και αποδοτικό τρόπο. Μπορεί να δημιουργήσει καρδιογράφημα και να μας παρουσιάσει το ιστορικό των τελευταίων μετρήσεων που έχει κάνει. Μπορεί να μετρήσει την αρτηριακή σκλήρυνση και να δημιουργήσει μια συνολική εικόνα για την κατάσταση της υγείας μας σε ένα τόσο σημαντικό (το πιο σημαντικό) όργανο όπως είναι η καρδιά μας.

Μπορεί να μετρήσει την περιεκτικότητα του αίματος σε οξυγόνο, μια ακομα δυνατότητα που πρώτη η Huawei παρουσίασε σε έξυπνο ρολόι και φυσικά στη συνέχεια έγινε… ανάρπαστη από τον ανταγωνισμό της. Μπορεί να συνδυάσει την μέτρηση αυτή με την παρακολούθηση της διάρκειας και της ποιότητας του ύπνου μας για να μας δώσει μια πλήρη εικόνα του πόσο και πότε ξεκουραζόμαστε σωστά.

Μπορεί όμως πλέον να μετρήσει και το πόσο… αποτελεσματικά αναπνέουμε και να μας προτείνει τρόπους να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Με έναν εύκολο τρόπο και με την ακρίβεια που έτσι και αλλιώς κάνει όλες τις δυνατότητες αυτές να ξεχωρίζουν στα έξυπνα ρολόγια της Huawei.

Για όσους όμως προφανώς η ξεχωριστή μέτρηση για κάθε ένα από αυτά είναι… κουραστική ή απλά δεν έχουν τον χρόνο να το κάνουν, το WATCH 4 Pro έχει και πάλι την λύση. Μπορεί να πραγματοποιήσει μέσα σε λίγα λεπτά μια συνολική μέτρηση όλων των στατιστικών της υγείας μας, και να μας τα παρουσιάσει σε μια συνολική εικόνα που γρήγορα θα μας δώσει τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

Συνδεδεμένο πάντα όταν πρέπει.

Το WATCH 4 Pro έχει ενσωματωμένο wi-fi. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί αυτόνομα να συνδεθεί σε ένα ασύρματο δίκτυο ακόμα και όταν δεν έχουμε μαζί μας το smartphone μας. Μπορεί να έχει πρόσβαση στο App Gallery, το κατάστημα εφαρμογών της εταιρείας, να συγχρονίσει τα δεδομένα που καταγράφει για την υγεία μας με τον Huawei λογαριασμό μας αλλά και να… αναβαθμιστεί στην νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού.

Έχει όμως και eSIM, το νέο «ενσωματωμένο» είδος κάρτας SIM για πρόσβαση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Αυτή το κάνει πλήρως… αυτόνομο και για κλήσεις φωνής αλλά και την επικοινωνία μας χωρίς να χρειαζόμαστε το smartphone μας.

Φυσικά δουλεύει πάντα και με τα … πάντα

Το Watch 4 Pro, όπως άλλωστε και κάθε Smartwatch της HUAWEI είναι συμβατό με iOS αλλά και Android smartphones. Με όλες τις δυνατότητες του διαθέσιμες, και χωρίς ενοχλητικούς περιορισμούς που μέχρι και σήμερα δυστυχώς, θέτουν άλλες εταιρείες όταν ένα ρολόι δεν είναι κατασκευασμένο από αυτές.

Ένα μοναδικό σύνολο

Ποιότητα, πολυτέλεια, ομορφιά, δυνατότητες που ξεχωρίζουν. Όλα συνδυασμένα αρμονικά όπως μόνο η HUAWEI γνωρίζει, ώστε το Watch 4 Pro να είναι ένας «σύμμαχος» στην καθημερινότητα μας, χωρίς ποτέ να μας… ενοχλεί και να μας δυσκολεύει.

Ένα έξυπνο ρολόι πρέπει να είναι ακριβώς αυτό. Να μην μας ζητά να κάνουμε παραχωρήσεις, και η σημαντικότερη από αυτές είναι να μην πρέπει να το… φορτίζουμε συνέχεια. Με διάρκεια μπαταρίας που μπορεί να ξεπεράσει τις 4 ημέρες όταν χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητες του, και έως…. 14 ημέρες όταν ενεργοποιήσουμε το ξεχωριστό Ultra Power saving mode.

Ένα ρολόι μοναδικό στο είδος του, μια ακόμα προσθήκη στην πλήρη γκάμα από smartwatch που έχει διαθέσιμα η HUAWEI προκειμένου ο καθένας να μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες αλλά και στα χρήματα που θέλει να διαθέσει.

  • Το smartwatchHUAWEI Watch4 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της Huawei.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα τηςHUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΕΦΑΛΗΝΟΣ 30/07/2023 - 23:58

Είμαι ένα βήμα πριν να το αγοράσω. Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως θα το λειτουργώ.Μπορώ π.χ.να έχω e sim μονο στο ρολόι και καθόλου sim στο κινητό και να συνδέονται με bluetooth? Δηλαδή να δίνει
τηλέφωνο και ίντερνετ το ρολόι στο κινητό. Μέχρι τώρα το κάνουμε αντίστροφα, το κινητό δίνει σε ρολόι .Τέλειο θα είναι αν γίνεται .

.

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights