Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το Redmi 12 με την εκπληκτική οθόνη και το μοναδικό σχεδιασμό κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά

Το Redmi 12 με την εκπληκτική οθόνη και το μοναδικό σχεδιασμό κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά

απο Kostas Gliatiotis

H Xiaomi ανακοινώνει τη διάθεση του Redmi 12, του νέου έξυπνου τηλεφώνου σε προσιτή τιμή, με υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά για όσους αναζητούν μια συσκευή για τις απλές καθημερινές τους ανάγκες, αλλά και για τις στιγμές χαλάρωσης.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το Redmi 12 έχει πάχος μόλις 8,17mm [1] με γυάλινη πλάτη και έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό για υπέροχο στυλ και ευκολία στο χέρι. Η συσκευή διαθέτει πιστοποίηση ΙΡ53 [2] για προστασία από σκόνη και επαφή με το νερό. Επίσης, το νέο smartphone της Xiaomi φορτίζει εύκολα και γρήγορα χάρη στην υποδοχή τύπου USB-C [3] και συνδέεται με ακουστικά μέσω 3.5 headphone jack.

Κάμερα και οθόνη

Χάρη στην FHD+ DotDisplay οθόνη, στις 6.79 ίντσες, με 90Hz Adaptive Sync και ανάλυση 2460×1080,  το Redmi 12 είναι το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Redmi. Προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία ανάγνωσης, θέασης και απόλαυσης βίντεο, gaming, και πολλών άλλων. Η συσκευή είναι επίσης πιστοποιημένη με Low Blue Light, και χάρη στο Reading Mode 3.0, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο για ακόμα περισσότερη ώρα, γνωρίζοντας ότι τα μάτια τους προστατεύονται [4].

Το τριπλό σύστημα ΑΙ καμερών του Redmi 12 διαθέτει μια κεντρική κάμερα στα 50ΜΡ για λεπτομερή φωτογράφιση και εστίαση, με μια ultra-wide κάμερα στα 8ΜΡ και μια 2ΜΡ macro κάμερα να συμπληρώνουν το πακέτο. Επιπλέον, οι χρήστες της συσκευής θα έχουν στη διάθεση τους επτά μοναδικά φίλτρα filmCamera.

Επεξεργαστική δύναμη και μνήμη

Το Redmi 12 κυκλοφορεί με τον ισχυρό επεξεργαστή MediaTek Helio G88, φτάνοντας ταχύτητες 2.0GΗz χάρη στην επέκταση μνήμης και δίνοντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές χρήσης. Η συσκευή διαθέτη επίσης και την επιλογή επέκτασης χώρου μέχρι και 1ΤΒ, ώστε να έχετε πάντα αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, μουσικές και βίντεο.

Μπαταρία

Με μπαταρία μεγέθους 5.000mAh [5], το Redmi 12 παραμένει σταθερός σύμμαχος σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ χάρη στον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι, η πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές και τις λειτουργίες του κινητού, είναι άμεση. Τέλος, η συσκευή διαθέτει και σύστημα IR για τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών σας στο σπίτι.

Διαθεσιμότητα στην Ελλάδα

Το Redmi 12 διατίθεται στην Ελλάδα με RAM 4GB & ROM 128 GB σε S/P Redmi 12 4/128GB Midnight Black και Sky Blue με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης στα 199,9 ευρώ**

Early bird promo

Από τις 6 Ιουλίου μέχρι τις 16 Ιουλίου με την αγορά του κινητού θα δίνονται δώρο τα Redmi Buds 4 Lite – τα value for money ασύρματα ακουστικά με μεγάλη αυτονομία και υψηλή ποιότητα ήχου.

Φωτογραφικό υλικό της συσκευής μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συσκευή θα βρείτε εδώ.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights