Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Vivo V29 Lite Unboxing video: Προσιτή πολυτέλεια

Vivo V29 Lite Unboxing video: Προσιτή πολυτέλεια

απο Kostas Gliatiotis

Η Vivo είναι γνωστή για την έμφαση που δίνει στην πολυτέλεια και την εμφάνιση των smartphones της ακόμα και στη μεσαία κατηγορία τιμής. Το νεότερο V29 Lite είναι μια ακόμα… απόδειξη για αυτό, και το νεότερο αντίστοιχα smartphone της εταιρείας που έρχεται επίσημα στη χώρα μας. όπως πάντα, το γνωρίζουμε για πρώτη φορά στο “παραδοσιακό” πλέον unboxing video του.

Το V29 Lite είναι σίγουρα διαφορετικό σε εμφάνιση, ακόμα και σε σύγριση με ακριβότερες προτάσεις άλλων εταιρειών. Η κυρτή AMOLED οθόνη στα 120Hz είναι κάτι επίσης ξεχωριστό για την κατηγορία του, όπως και η συνολική αίσθηση που δίνει στο χέρι με την αντίστοιχα κυρτή πίσω γυάλινη επιφάνεια και το ιδιαίτερα λεπτό πλαίσιο στο πλαϊνό του μέρος. Η εταιρεία όπως πάντα δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στον τομέα της φωτογραφίας, έστω και αν στο V29 lite αυτό αφορά περισσότερο την βασική του κάμερα. Αυτή έχει έναν αισθητήρα των 64mp κατασκευασμένο από τη Samsung, και συνδυάζεται με OIS στον φακό του, μια ακόμα δυνατότητα που δυστυχώς δεν θεωρείται δεδομένη στα χρήματα αυτά.

Αν υπάρχει κάτι που δεν ξεχωρίζει απαραίτητα, είναι ο επεξεργαστής στο εσωτερικό του V29 Lite, αφού ο Snapdragon 695 είναι παλαιότερος πλέον, και όχι απαραίτητα ιδιαίτερα ισχυρός. Παρόλα αυτά, εδώ συνδυάζεται με 8GB RAΜ στην έκδοση του V29 lite που έρχεται επίσημα στη χώρα μας, και με 128GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh που θεωρείται πλέον το δεδομένο σε αυτή την κατηγορία και όχι μόνο, ενώ το V29 Lite φορτίζει. και με 44W που είναι και εδώ ένας ιδιαίτερα ικανοποιητικός ρυθμός φόρτισης για την κατηγορία. Ακόμα πιο ικανοποιητικό είναι παρόλα αυτά το ότι ο φορτιστής του περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία, κάτι που δυστυχώς για άλλες εταιρείες πλέον δεν θεωρείται δεδομένο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights