Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η OPPO λανσάρει τα νέα Reno10 Pro 5G και Reno10 5G 

Η OPPO λανσάρει τα νέα Reno10 Pro 5G και Reno10 5G 

απο Kostas Gliatiotis

Κληρονομώντας τον εμβληματικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό της σειράς Reno, οι δύο νέες συσκευές της σειράς Reno10 διαθέτουν πιο άνετο κράτημα και κορυφαία οπτική εμπειρία με 3D κυρτό σχεδιασμό που έχει πάχος μόλις 7,89 χιλιοστά1 και βάρος μόλις 185 γραμμάρια2. Εξοπλισμένα με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης SUPERVOOCTM, το αποκλειστικό Battery Health Engine της OPPO και το chip3 διαχείρισης ενέργειας SUPERVOOC S, το Reno10 Pro 5G και το Reno10 5G παρέχουν ταχύτερη φόρτιση και μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Μαζί με ένα ισχυρό SoC, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης Ultra-conductive και το πιο πρόσφατο ColorOS 13, το Reno10 Pro 5G και το Reno10 5G εξασφαλίζουν ισχυρή και αξιόπιστη απόδοση με ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης, εγγυημένη για έως και τέσσερα χρόνια.

Το Reno10 Pro 5G και το Reno10 5G είναι επίσης εξοπλισμένα με σύστημα κάμερας πορτρέτου Ultra-Clear, που αποτελείται από έναν συνδυασμό τριπλής κάμερας και περιλαμβάνει την πρώτη του είδους της κάμερα πορτρέτου με τηλεφακό 32MP, ενισχυμένη από τον αισθητήρα Sony IMX709 RGBW. Συνδυάζοντας το οπτικό ζουμ 2Χ της κάμερας πορτρέτου με τηλεφακό και την αναβαθμισμένη λειτουργία πορτρέτου, το Reno10 Pro 5G και το Reno10 5G έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους χρήστες να αποτυπώνουν φυσικά και εξαιρετικά καθαρά πορτρέτα σε κάθε περίσταση, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον τίτλο της σειράς Reno ως Portrait Expert.

Νέος τρισδιάστατος κυρτός σχεδιασμός με λεπτό σώμα και άνετη λαβή

O λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά του Reno10 Pro 5G και του Reno10 5G και προσφέρουν οπτικά λεπτότερη εμφάνιση και άνετο κράτημα. Ο χρήστης μπορεί να τα απολαύσει σε νέες, καταπληκτικές αποχρώσεις που συνδυάζουν τον κορυφαίο σχεδιασμό με μία πρωτοποριακή αισθητική, αντίστοιχη των καινοτόμων χαρακτηριστικών που φέρει το μοντέλο. Το Reno10 Pro 5G διατίθεται σε αποχρώσεις Glossy Purple και Silvery Gray, ενώ το Reno10 5G στα εντυπωσιακά χρώματα Ice Blue και Silvery Gray.

Το πίσω κάλυμμα των δύο συσκευών χαρακτηρίζεται από τη διχρωμία που είναι αποτέλεσμα συνδυασμού γυάλινων και μεταλλικών υλικών. Συγκεκριμένα, στο επάνω μισό βρίσκεται η κύρια κάμερα, ενώ στο κάτω μισό η κάμερα πορτρέτου με τηλεφακό και η υπερ-ευρυγώνια κάμερα 112°. Η κύρια Κάμερα ξεχωρίζει για την διακόσμησή της με υλικό εξαιρετικής υφής και χάραξη από ακτίνα λέιζερ που «παίζει» με το φως και τη σκιά με τρόπο τόσο εντυπωσιακό, όσο και οι απεριόριστες δυνατότητές της.

Στην πρόσοψη, μία κυρτή οθόνη 3D με αναλογία οθόνης προς σώμα 93%, παρέχει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία. Η μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών προσφέρει εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz και υποστηρίζει 1 δισεκατομμύριο χρώματα, προσφέροντας μια μοναδική ζωντανή οπτική εμπειρία.

Το σύστημα κάμερας πορτρέτου UltraClear εκτοξεύει την εμπειρία λήψης πορτρέτου σε άλλο επίπεδο.

Η σειρά Reno10 διαθέτει ένα αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας πορτρέτου Ultra-Clear. Το Reno10 Pro 5G διαθέτει μία κορυφαία κύρια κάμερα IMX890 των 50MP, μία κάμερα πορτρέτου με τηλεφακό IMX709 των 32MP και μία υπερ-ευρυγώνια κάμερα 112° 8MP, ενώ στην μπροστινή πλευρά της συσκευής υπάρχει μία selfie κάμερα 32MP εξοπλισμένη με έναν επιπλέον αισθητήρα IMX709. Η κύρια Κάμερα του Reno10 5G είναι εξοπλισμένη με ένα μεγάλο αισθητήρα 64MP 0.5’’ και μία κάμερα πορτρέτου IMX709 με τηλεφακό, των 32MP.

Η πανίσχυρη κάμερα πορτρέτου με τηλεφακό των 32MP προσφέρει μία μοναδική εμπειρία λήψης, παρέχοντας φυσικά και ευκρινή πορτρέτα, χάρη στο οπτικό ζουμ 2Χ και την επαγγελματική εστιακή απόσταση πορτρέτου στα 47mm. Η κάμερα ενισχύει επίσης τον διαχωρισμό του φόντου, κάνοντας το θέμα να ξεχωρίζει από το υπόβαθρο.

Η κύρια κάμερα 50MP του Reno10 Pro 5G διαθέτει αισθητήρα IMX890 της ναυαρχίδας Sony, εξαιρετικής αναλογίας pixel και ευρύ διάφραγμα για βελτιωμένη απόδοση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ προσφέρει σταθερότητα εικόνας με OIS και All Pixel Omni-Direction PDAF.

Και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν το νέο Portrait Expert Engine, βελτιστοποιώντας τη λήψη πορτρέτων με αλγόριθμους AI υψηλής ανάλυσης και άλλες τεχνικές επεξεργασίας εικόνας, ενώ εξασφαλίζουν ρεαλιστικά και αψεγάδιαστα πορτρέτα με προσαρμόσιμα εφέ bokeh και bokeh flare για  διαμόρφωση του βάθους πεδίου.

Οι αναβαθμισμένες επιδόσεις δημιουργούν μία ανεπανάληπτη εμπειρίαχρήσης

Η σειρά Reno10 της OPPO εισάγει προηγμένη τεχνολογία φόρτισης για βελτιωμένη απόδοση της μπαταρίας. Το Reno10 Pro 5G διαθέτει γρήγορη φόρτιση 80W SUPERVOOC και φορτίζει στο 100% σε περίπου 28 λεπτά4, χάρη στο νέο τσιπ διαχείρισης ενέργειας SUPERVOOC S, που εξασφαλίζει τη μείωση του χώρου που καταλαμβάνουν τα στοιχεία της ταχείας φόρτισης και την μεγαλύτερη απόδοση εκφόρτισης της μπαταρίας, φθάνοντας μέχρι και 99.5%. Με το SUPERVOOC S, η μπαταρία 4.600mAh της συσκευής παρέχει 1,5 ημέρα χρήσης με μία μόνο φόρτιση.

Το Reno10 5G έρχεται με ταχεία φόρτιση 67W SUPERVOOC, φορτίζοντας τη μεγάλη μπαταρία 5.000mAh στο 100% σε περίπου 47 λεπτά5. Με την πρόσθετη λειτουργία του Battery Health Engine της OPPO, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τον δύο συσκευών επεκτείνεται σε έως και 1.600 κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης6.

Επιπλέον, τόσο το Reno10 Pro 5G όσο και το Reno10 5G, χρησιμοποιούν ισχυρούς επεξεργαστές Snapdragon 778G 5G και MediaTek Dimensity 7050 αντίστοιχα, προσφέροντας ταχύτατες υπολογιστικές επιδόσεις με μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση, ενώ το σύστημα ψύξης Ultra-Conductive Cooling System εξασφαλίζει ομαλή απόδοση ακόμη και κατά τη διάρκεια εντατικών εργασιών.

Η Dynamic Computing Engine βελτιστοποιεί τη διαχείριση της μνήμης, επιταχύνοντας τους χρόνους εκκίνησης εφαρμογών, ενώ η τεχνολογία RAM Expansion επιτρέπει τη μετατροπή του αχρησιμοποίητου χώρου ROM σε έως και 12GB μνήμης RAM7, διασφαλίζοντας έτσι την ομαλή διεξαγωγή πολλαπλών εργασιών. Αυτές οι βελτιστοποιήσεις, εγγυώνται υψηλές επιδόσεις για έως και τέσσερα χρόνια, με το Reno10 Pro 5G να λαμβάνει βαθμολογία Α στην πιστοποίηση ποιότητας 48 μηνών από την TÜV SÜD.

4Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια της OPPO. Το 100% ορίζεται ως η ένδειξη του επιπέδου μπαταρίας που αναγράφεται στην οθόνη φτάνει το 100%. Ο πραγματικός χρόνος φόρτισης μπορεί να διαφέρει σε διαφορετικά περιβάλλοντα ή ατομικές συσκευές (για παράδειγμα ανάλογα θερμοκρασιακές διαφορές ή την ηλικία της μπαταρίας).

5Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια της OPPO. Το 100% ορίζεται ως η ένδειξη του επιπέδου μπαταρίας που αναγράφεται στην οθόνη φτάνει το 100%. Ο πραγματικός χρόνος φόρτισης μπορεί να διαφέρει σε διαφορετικά περιβάλλοντα ή ατομικές συσκευές (για παράδειγμα ανάλογα θερμοκρασιακές διαφορές ή την ηλικία της μπαταρίας).

6Αυτές οι τιμές βασίζονται σε μετρήσεις στις οποίες η μπαταρία παρέμεινε στο 88% της αρχικής χωρητικότητας μετά από 1,000 κύκλους φόρτισης. Σύμφωνα με παρόμοιες αξιολογήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη σειρά Reno8, η μπαταρία είναι πιθανό να διατηρήσει τουλάχιστον το 80% της χωρητικότητάς της μετά από 1,600 κύκλους φόρτισης, που είναι ισοδύναμο 4 χρόνων χρήσης αν φορτίζεται μια φορά τη μέρα κατά μέσο όρο. Τα δεδομένα που αποκτήθηκαν από τα εργαστήρια της OPPO και θα διαφέρουν ελαφρώς εξαιτίας της έκδοσης του λογισμικού αξιολόγησης και του συγκεκριμένου περιβάλλοντος αξιολόγησης.

7Για την έκδοση 12GB RAM του Reno10 Pro 5G, η επέκταση μνήμης RAM υποστηρίζει έως και 12GB εκτεταμένη μνήμη RAM. Για την έκδοση 8GB RAM του Reno10 Pro 5G και του Reno10 5G, η επέκταση RAM υποστηρίζει έως και 8GB εκτεταμένη μνήμη RAM.

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και υψηλή απόδοση στο ColorOS 13

Η σειρά Reno10 εισάγει το Multi-Screen Connect, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέουν τη συσκευή τους με άλλες συσκευές, όπως υπολογιστές ή tablet, για απρόσκοπτη εργασία. Η λειτουργία υποστηρίζει τώρα τη σύνδεση με το OPPO Pad 2, επιτρέποντας την πρόσβαση σε λειτουργίες επικοινωνίας, κοινή χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, πραγματοποίηση κλήσεων, λήψη μηνυμάτων και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο στο Pad. Οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσονται από το τηλέφωνο στο Pad για συνεχή προβολή οθόνης και μεταφορά αρχείων χωρίς τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Η σύνδεση των τηλεφώνων της σειράς Reno10 με έναν υπολογιστή επιτρέπει τον άμεσο χειρισμό, την επεξεργασία, την αντιγραφή και την επικόλληση αρχείων. Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο και οι λειτουργίες της κάμερας και του στιγμιότυπου οθόνης λειτουργούν ταυτόχρονα., ενώ είναι δυνατή η ταυτόχρονη εκτέλεση έως και δύο εφαρμογών σε τηλέφωνο και υπολογιστή για απόλαυση της εργασίας και της ψυχαγωγίας σε δύο οθόνες.

Η λειτουργία Smart AOD παρέχει έλεγχο για τις εφαρμογές Spotify και παράδοσης φαγητού χωρίς να ξεκλειδώνεται το τηλέφωνο. Η λειτουργία Auto Pixelate, θαμπώνει με ευκολία τις φωτογραφίες προφίλ και τα ονόματα στα στιγμιότυπα οθόνης συνομιλίας, εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα των χρηστών και των φίλων τους για όσους μοιράζονται τέτοιου είδους στιγμιότυπα συχνά.

Διαθεσιμότητα στην αγορά

Τα OPPO Reno10 5G και OPPO Reno10 Pro 5G θα διατεθούν στην Ελληνική αγορά στις τιμές των 499€ και 699€ αντίστοιχα, από την Παρασκευή 21 Ιουλίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της εταιρείας OPPO. Με κάθε αγορά θα δίνονται δώρο τα ακουστικά OPPO Enco Air3 και 3 χρόνια εγγύηση από την αντιπροσωπεία.  Η προσφορά θα ισχύει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2023.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights