Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vivo V29 Lite: Η φωτογραφία σε άλλο επίπεδο

Vivo V29 Lite: Η φωτογραφία σε άλλο επίπεδο

απο Kostas Gliatiotis

Για την Vivo, κανένα χαρακτηριστικό σε smartphone δεν μπορεί να αποτελεί «παραχώρηση» σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής. Όταν λοιπόν η εταιρεία παρουσίαζει ένα νέο, προσιτό Smartphone όπως το V29 lite, είναι… δεδομένο ότι θα ξεχωρίζει σε περισσότερους από ένας τομείς. Η εντυπωσιακή εμφάνιση με την κυρτή μεγάλη σε μέγεθος οθόνη στα 120Hz, η μεγάλη σε μέγεθος και διάρκεια μπαταρία με γρήγορη φόρτιση (και φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του…) δεν είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Η κορυφαία για την κατηγορία τιμής κάμερα όμως είναι αυτή που μπορεί ακόμα περισσότερο να το κάνει να ξεχωρίσει. Με ανάλυση στα 64mp με έναν σημαντικά καλύτερο από το συνηθισμένο αισθητήρα, και φυσικά OIS στον φακό της για σταθερές φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

 

Όμως είναι πάντα και ο τρόπος, και το πόσο εύκολα βγάζει μια φωτογραφία ένα Smartphone που έχει σημασία. Το V29 Lite έχει ακριβώς την ίδια εφαρμογή για την κάμερα με τα κορυφαία φωτογραφικά μοντέλα της εταιρείας, με όλες τις δυνατότητες και τις επιλογές που αυτή προσφέρει.

Με το σωστά σχεδιασμένο μενού, προκειμένου να διαλέξουμε πάντα σωστά το mode που ταιριάζει στη φωτογραφία που θέλουμε να βγάλουμε. Όμως είναι κάτι που δεν είναι… απαραίτητο αφού είναι απόλυτα ικανό να κάνει αυτό που χρειάζεται για την καλύτερη δυνατή φωτογραφία όταν απλά δεν θέλουμε να ασχοληθούμε περισσότερο.

Φυσικά, πάντα με τον διαθέσιμο χώρο για να τις έχουμε όλες αποθηκευμένες, είτε είναι αγαπημένες μας στιγμές είτε τις χρειαζόμαστε για την δουλειά μας. Με 128GB διαθέσιμα στην βασική του έκδοση, σε ένα Smartphone που προσφέρει συνολικά την εμφάνιση, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την κάμερα που θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις μας σε όλες τις συνθήκες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights