Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ HUAWEI Health ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ

HUAWEI Health ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ

απο Kostas Gliatiotis

Η εφαρμογή του Huawei Health, για να συνδέσουμε το Smartwatch μας με οποιοδήποτε τηλέφωνο. Είναι διαθέσιμη για Android Smartphones, και φυσικά οποιδήποτε iPhone και όπως πάντα, όλα τα Smartwatch της HUAWEI λειτουργούν χωρίς κανένα περιορισμό στις δυνατότητες τους. Στο συγκεκριμένο βίντεο, περισσότερο σαν … επανάληψη, βλέπουμε αναλυτικά την εύκολη διαδικασία εγκατάστασης του HUAWEI Health σε Android Smartphone αλλά και iPhone. Το νέο Watch GT 4 της εταιρείας, όπως και όλα τα έξυπνα ρολόγια της, συνδέονται και λειτουργούν … κανονικά με το Smartphone μας, ξανά, χωρίς κανένα περιορισμό.

Mέσα από την εφαρμογή του HUAWEI Health μπορούμε να διαχειριστούμε όλες τις δυνατότητες του ρολογιού μας, και να ρυθμίσουμε αυτά που χρειαζόμαστε. Από την έξυπνη καταγραφή του ύπνου και την παρακολούθηση της διάρκειας και ποιότητας του, την συνεχόμενη παρακολούθηση των καρδιακών παλμών με όρια ασφαλείας και φυσικά το οξυγόνο στο αίμα μας. Μπορούμε επίσης να εγκαταστήσουμε επιπλέον εφαρμογές ανάλογα πάντα με το Smartwatch που χρησιμοποιούμε, να ορίσουμε σύντομες απαντήσεις σε μηνύματα αλλά και να διαχειριστούμε από ποιες εφαρμογές θα δεχόμαστε ειδοποιήσεις στο ρολόι μας αυτό.

Φυσικά μπορούμε επίσης να διαλέξουμε ανάμεσα σε… χιλιάδες πλέον διαφορετικά watchfaces (καντράν) με την εμφάνιση, το στυλ και τις επιλογές που θέλουμε να προβάλλει ανάλογα με το Smartwatch και το στυλ μας. Τέλος, οι διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού για το Smartwatch μας, κατεβαίνουν στο HUAWEI Health και στη συνέχεια μεταφέρονται στο ρολόι μας.

Στην περίπτωση της Apple, και των iPhone, η εταιρεία θέτει όχι τυχαία, συγκεκριμένους περιορισμούς σε όλα τα ρολόγια εκτός φυσικά από τα… δικά της. Σε HUAWEI Smartwatch ο μοναδικός ουσιαστικός “περιορισμός” που και πάλί είναι επιλογή της Apple και όχι της HUAWEI, είναι η μεταφορά μουσικής προς το ρολόι που δυστυχώς δεν υποστηρίζεται.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι σε πλήρη αντίθεση με άλλες εταιρείες, η HUAWEI δεν περιορίζει το σε ποιο Smartphone μπορεί να έχει συνδεδεμένο κάποιος το Smartwatch του, ενώ δεν περιορίζει και τις δυνατότητες καταγραφής άσκησης αλλά και τα στατιστικά για την υγεία μας που μπορεί να καταγράψει το ρολόι μας και να μας τα παρουσίασει το HUAWEI Health.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights