Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Το Bard μπορεί πλέον να αλληλοεπιδρά με τις εφαρμογές και υπηρεσίες Google

Το Bard μπορεί πλέον να αλληλοεπιδρά με τις εφαρμογές και υπηρεσίες Google

απο Kostas Gliatiotis

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του Bard, ενός πειράματος που σας επιτρέπει να συνεργάζεστε με την Generative AI, είναι ότι μπορεί να προσαρμόζει τις απαντήσεις του σε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από το Bard να φτιάξει το πλάνο για ένα ταξίδι που επιθυμείτε να κάνετε με τους φίλους σας, να προσχεδιάσει την καταχώρισή σας σε μια διαδικτυακή αγορά marketplace ή να βοηθήσει να εξηγήσετε στα παιδιά σας ένα επιστημονικό θέμα. Τώρα, το Bard γίνεται ακόμα καλύτερο στην εξατομίκευση των απαντήσεών του, ώστε να μπορείτε εύκολα να δώσετε ζωή στις ιδέες σας.

 

Σήμερα, ανακοινώνουμε τη κυκλοφορία του πιο ικανού μοντέλου του Bard. Επεκτείνουμε την πρόσβαση στις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στα αγγλικά και σε άλλες γλώσσες, καθώς και σε νέες χώρες, ενώ το Bard ενσωματώνεται πλέον σε εφαρμογές και υπηρεσίες της Google για πιο χρήσιμες απαντήσεις, και με βελτιωμένη λειτουργία “Google It”, για να μπορείτε να διασταυρώνετε τις απαντήσεις του.

 

Πρόσβαση σε περισσότερα μέρη

 

Καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε με υπευθυνότητα το Bard, επεκτείνουμε την πρόσβαση σε υπάρχουσες λειτουργίες του, που είναι διαθέσιμες στα αγγλικά -όπως τη δυνατότητα μεταφόρτωσης εικόνων με το Google Lens, τη λήψη εικόνων από την Αναζήτηση στις απαντήσεις, καθώς και την τροποποίηση των απαντήσεων του Bard- σε περισσότερες από 40 νέες γλώσσες και χώρες.

 

Συνδέσεις με εφαρμογές και υπηρεσίες Google

 

Από σήμερα κυκλοφορούν στα Αγγλικά τα Βard Extensions (Επεκτάσεις). Πρόκειται για έναν εντελώς νέο τρόπο αλληλεπίδρασης και συνεργασίας με το Bard. Χάρη στις Επεκτάσεις αυτές, το Bard μπορεί να εντοπίζει και να εμφανίζει σχετικές πληροφορίες από τα εργαλεία της Google που χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως το Gmail, τα Docs, το Drive, τους Χάρτες, το YouTube, το Google Flights και hotels, ακόμα και όταν οι πληροφορίες που χρειάζεστε είναι διασκορπισμένες σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές και υπηρεσίες.

 

Για παράδειγμα, αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Γκραντ Κάνιον (μια εργασία που απαιτεί πολλές διαφορετικές καρτέλες περιήγησης), μπορείτε πλέον να ζητήσετε από το Bard να συγκεντρώσει τις ημερομηνίες που εξυπηρετούν τους συνταξιδιώτες σας μέσω του Gmail, να αναζητήσει πληροφορίες για πτήσεις και ξενοδοχεία σε πραγματικό χρόνο, να προβάλει οδηγίες διαδρομών προς τα αεροδρόμια από τους Χάρτες της Google ή ακόμα και να σας προτείνει να παρακολουθήσετε βίντεο στο YouTube σχετικά με δραστηριότητες στον προορισμό σας – και όλα τα παραπάνω σε μία συνομιλία.

 

Εναλλακτικά, φανταστείτε ότι υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας και χρησιμοποιείτε το Bard για να σας βοηθήσει με τη διαδικασία αυτή. Θα μπορούσατε να του ζητήσετε για παράδειγμα το εξής: “Βρες το βιογραφικό μου με τίτλο ‘Ιούνιος 2023’  από το Drive μου και φτιάξε μια σύντομη παράγραφο περίληψης του σε μορφή προσωπικού σημειώματος” και να συνεχίσετε να συνεργάζεστε με το Bard για να ετοιμάσετε μια νέα, ελκυστική συνοδευτική επιστολή για το βιογραφικό σας.

 

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά στοιχεία σας. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις του Workspace, το περιεχόμενό σας που προέρχεται από το Gmail, τα Docs και το Drive δεν θα είναι ορατό σε αξιολογητές, ενώ δεν θα χρησιμοποιείται από το Bard, ούτε για την εμφάνιση διαφημίσεων, ούτε για την εκπαίδευση του μοντέλου. Και, φυσικά, έχετε πάντα εσείς τον έλεγχο των ρυθμίσεων απορρήτου σας όταν αποφασίζετε πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επεκτάσεις, ενώ μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή.

 

Εύκολοι τρόποι διασταύρωσης απαντήσεων και συνέχισης κοινόχρηστων συνομιλιών

 

Ξεκινώντας από σήμερα με τις απαντήσεις στα αγγλικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βελτιωμένο κουμπί «Google It» στο Bard για να διασταυρώσετε τις απαντήσεις που λάβατε.  Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο “G”, το Bard θα διαβάζει την απάντηση και θα αξιολογεί εάν υπάρχει περιεχόμενο στο διαδίκτυο που την υποστηρίζει. Όταν μια δήλωση μπορεί να αξιολογηθεί, μπορείτε να κάνετε κλικ στις επισημασμένες φράσεις και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πληροφορίες που εντοπίζει η Αναζήτηση, οι οποίες υποστηρίζουν τη δήλωση ή αντιτίθενται σε αυτήν.

 

Διευκολύνουμε επίσης τη συνέχιση των συνομιλιών άλλων χρηστών με το Bard. Από σήμερα, όταν κάποιος μοιράζεται μαζί σας μια συνομιλία με το Bard μέσω δημόσιου συνδέσμου, μπορείτε να συνεχίσετε τη συζήτηση και να κάνετε στο Bard πρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ή να τη χρησιμοποιήσετε ως αφετηρία για τις δικές σας ιδέες.

 

Το πιο ικανό μας μοντέλο έως τώρα

 

Όλες αυτές οι νέες λειτουργίες είναι εφικτές χάρη σε ενημερώσεις που εφαρμόσαμε στο μοντέλο PaLM 2, το πιο ικανό μοντέλο μας έως τώρα. Με βάση τα σχόλιά σας, εφαρμόσαμε προηγμένες τεχνικές ενίσχυσης της εκμάθησης, ώστε να εκπαιδεύσουμε το μοντέλο για περισσότερη διαισθητικότητα και φαντασία. Έτσι, όταν θέλετε να συνεργαστείτε σε κάτι δημιουργικό, να ξεκινήσετε σε μία γλώσσα και να συνεχίσετε σε περισσότερες από 40 άλλες, ή να ζητήσετε αναλυτική βοήθεια σε θέματα προγραμματισμού, το Bard μπορεί πλέον να απαντά με ακόμα καλύτερη ποιότητα και ακρίβεια.

 

Χάρη σε αυτές τις νέες ενημερώσεις, το Bard είναι ακόμα καλύτερα εξοπλισμένο ώστε να σας βοηθά να ξεκινήσετε την υλοποίηση των μοναδικών ιδεών σας. Δοκιμάστε τις πιο πρόσφατες λειτουργίες στο bard.google.com.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights