Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ 512GB NM από την Lexar για HUAWEI Smartphones

512GB NM από την Lexar για HUAWEI Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

To … μακρινό πλέον 2018, η HUAWEI πήρε μια τεχνικά σωστή απόφαση, να αντικαταστήσει τις microSD κάρτες μνήμης στα smartphones της με ένα νέο δικό της πρότυπο, το NM (από το nano memory). Με μικρότερο μέγεθος, και βελτιωμένη θεωρητικά κατανάλωση ενέργειας και ταχύτητες μεταφοράς είναι σχεδιασμένο να λύσει τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι microSD κάρτες, ειδικά αυτές με μικρό κόστος και μεγάλη χωρητικότητα.

Η Lexar ανακοίνωσε σήμερα μια νέα NM κάρτα μνήμης, με χωρητικότητα 512GB σχεδιασμένη προφανώς αποκλειστικά για HUAWEI smartphones, τα οποία υποστηρίζουν στο σύνολο τους το συγκεκριμένο πρότυπο. Μέχρι και σήμερα, η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα διαθεσιμη NM κάρτα ήταν στα 256GB, ενώ τα τελευταία χρόνια μάλλον αναμενόμενα είχε μειωθεί σημαντικά και η ζήτηση τους.

Οι αυξημένες και συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις των smartphones της HUAWEI, έδειξαν προφανώς στην Lexar ότι υπάρχει εμπορικά ενδιαφέρον, προκειμένου να σχεδιάσει και να κυκλοφορήσει την νέα NM κάρτα των 512GB. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάρτας έχουν ενδιαφέρον, με θεωρητική ταχύτητα ανάγνωσης τα 90MB/s και εγγραφής στα 85MB/s ενώ υποστηρίζει το eMMC 5.1 πρότυπο. Προφανώς οι ταχύτητες αυτές είναι χαμηλότερες από τον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο σε smartphones πλέον, όμως είναι σημαντικά υψηλότερες από το συνηθισμένο ειδικά για οικονομικές microSD κάρτες μνήμης, και εξασφαλίζουν ότι σε HUAWEI Smartphone θα λειτουργεί σωστά για οτιδήποτε την χρειαστεί ο ιδιοκτήτης της.

Η τιμή της κάρτας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, παραδοσιακά όμως είναι ακριβότερες σε σύγκριση με μια microSD κάρτα μνήμης, πάντα με το πλεονέκτημα της ταχύτερης μεταφοράς και ανάγνωσης δεδομένων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights