Αρχικη APPS / GAMES Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ MARVEL STUDIOS ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ DISNEY+

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ MARVEL STUDIOS ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ DISNEY+

απο Kostas Gliatiotis

Ο δεύτερος κύκλος της Πρωτότυπης σειράς, «Loki», από τα Marvel Studios, είναι τώρα διαθέσιμος αποκλειστικά στο Disney+. Τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα κάθε Παρασκευή. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Ο δεύτερος κύκλος της Πρωτότυπης σειράς του Disney+, «Loki», από τα Marvel Studios, πιάνει το νήμα από τον απόηχο του φινάλε του πρώτου κύκλου. Τώρα ο Loki αγωνίζεται για την ουσία της Αρχής Χρονικής Μεταβλητής. Μαζί με τον Μόμπιους, τον Κυνηγό Β-15 και μια ομάδα από νέους και επανεμφανιζόμενους χαρακτήρες, ο Loki περιπλανιέται σε ένα πολυσύμπαν που διαρκώς επεκτείνεται και γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνο, αναζητώντας τη Σίλβι, τη Δικαστή Ρενσλέιερ, τη Μις Μίνιτς και τί πραγματικά σημαίνει να έχεις ελεύθερη βούληση και υψηλό σκοπό.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, με τους Jonathan Majors, Ke Huy Quan και Owen Wilson. Οι Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw και Kasra Farahani έχουν αναλάβει τη σκηνοθεσία ενώ ο επικεφαλής σεναριογράφος είναι ο Eric Martin. Οι Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’ Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin και Michael Waldron είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ ο Trevor Waterson είναι ο συν-εκτελεστικός παραγωγός.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights