Αρχικη APPS / GAMES Logitech και Pun1sher Gaming Event @ ΠΛΑΙΣΙΟ

Logitech και Pun1sher Gaming Event @ ΠΛΑΙΣΙΟ

απο Kostas Gliatiotis

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε πριν από μερικές ημέρες η Logitech σε συνεργασία με το Πλαίσιο και τον γνωστό Streamer Pun1sher στο κατάστημα του Πλαισίου στο Mall Athens. Όσοι βρέθηκαν σε αυτή, είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά επιλεγμένα προϊόντα της Logitech, αλλά και να εκμεταλλευθούν μια έκπτωση 30% σε κάποια από αυτά.

Η εκδήλωση περιλάμβανε τη δυνατότητα για όσους ήθελαν να δοκιμάσουν την…τύχη και την ικανότητα τους εναντίον του Pun1sher στο LOL, με την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα προφανώς από την Logitech! Φυσικά, ακόμα και για την συμμετοχή, η εταιρεία είχε εξασφαλίσει αναμνηστικά από την εκδήλωση όπως και την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να φωτογραφηθούν με τον Pun1sher αλλά και με Cosplayers από το δημοφιλές παιχνίδι.

Η Logitech παρείχε (προφανώς) τον εξοπλισμό για τα δύο Gaming PC’s που χρησιμοποιήσε ο Pun1sher και οι… αντίπαλοι του. Με ασύρματο ποντίκι που έχει την ταχύτητα και την ακρίβεια που απαιτεί ένα τόσο “σκληρό” ματς, ασύρματα ακουστικά και φυσικά ένα κορυφαίο ποιοτικά μηχανικό πλήκτρολόγιο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights