Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI Watch Ultimate Design και Freebuds Pro 3: Ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και πολυτέλειας

HUAWEI Watch Ultimate Design και Freebuds Pro 3: Ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογίας και πολυτέλειας

απο Kostas Gliatiotis

HUAWEI Freebuds Pro 3: Ο ήχος σε άλλο επίπεδο

Ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών πρέπει ταυτόχρονα να καλύπτει διαφορετικές απαιτήσεις και ανάγκες. Πρέπει να έχει κορυφαία ποιότητα ήχου, μπαταρία και φυσικά να μας «απομονώνει» από τον χώρο γύρω μας με τον καλύτερο τρόπο όταν το θέλουμε. Πρέπει όμως να τα συνδυάζει αυτά με την πρακτικότητα και την ευκολία στη χρήση και την μεταφορά τους και φυσικά με μοναδικό στυλ.

Για την HUAWEI προφανώς και αυτό είναι…εύκολο πλέον, και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Όμως αυτό δεν την εμποδίζει από το να φέρει επίσημα στη χώρα μας πλέον τα νέα, και βελτιωμένα σε όλους τους τομείς, FreeBuds Pro 3. Η ονομασία τους κάνει… ξεκάθαρο ότι έρχονται να αντικαταστήσουν τα μέχρι και σήμερα εντυπωσιακά FreeBuds Pro 2 της εταιρείας, και να προσφέρουν ακόμα περισσότερα !

Η ενεργή ακύρωση θορύβων (ANC) στην νεότερη έκδοση της στα Freebuds Pro 3 μπορεί να μειώσει 50% περισσότερο κάθε ήχο και θόρυβο στο χώρο γύρω μας. Όμως το κάνει με έναν μοναδικό τρόπο, που μας επιτρέπει να ασχολούμαστε ακόμα λιγότερο μαζί τους όταν δεν υπάρχει λόγος. Το ΑΝC εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και μπορεί στα FreeBuds Pro 3 να αναγνωρίσει τον χώρο που βρισκόμαστε και τους ήχους γύρω μας.

Το ANC προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες και το χώρο, προκειμένου να λειτουργεί πάντα όσο…χρειάζεται για να μας προσφέρει την καλύτερη άνεση και ξεκούραστη ακρόαση. Όμως ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, πρέπει να έχει και την ηχητική απόδοση που να μας επιτρέπει να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική. Τα FreeBuds Pro 3 υποστηρίζουν το Hi-Res Audio πρότυπο για καλύτερη ποιότητα ήχου, έχουν αναβαθμισμένους «οδηγούς» στο εσωτερικό τους και σχεδιασμό που ανιχνεύει αυτόματα τη σωστή εφαρμογή στο αυτί μας για να προσαρμόσει τον ήχο στο καλύτερο επίπεδο.

Όπως πάντα, η εμφάνιση και η λειτουργικότητα έχουν την δική τους σημασία. Με μια ακόμα μικρότερη σε μέγεθος θήκη, σχεδιασμένη για εύκολη μεταφορά αλλά και με την ποιότητα που πρέπει στο άνοιγμα, το στυλ δεν περιορίζεται στα ίδια τα ακουστικά. Κάθε ένα από τα FreeBuds Pro 3 έχει μια επιφάνεια στο πλαϊνό του μέρος που αντιδρά στην πίεση για να εκτελέσουμε την λειτουργία που θέλουμε.

Όλα αυτά, ελέγχονται εύκολα και άμεσα, από την εφαρμογή HUAWEI AI life που μας επιτρέπει να επιλέξουμε το δικό μας ηχητικό προφίλ, να ρυθμίσουμε την λειτουργία του ANC αλλά και το πως θα αντιδρούν τα FreeBuds Pro 3 σε κάθε μας εντολή.

HUAWEI WATCH Ultimate Design

Για την Huawei, η πολυτέλεια η ποιότητα και το στυλ είναι κάτι που δεν «παραχωρεί» σε κανένα Smartwatch. Για όσους όμως η πολυτέλεια είναι σε … άλλο επίπεδο, το HUAWEI WATCH Ultimate Design είναι εδώ να τους προσφέρει κάτι μοναδικό.

Κατασκευασμένο από «υγρό μέταλλο» σε συνδυασμό με πραγματικό χρυσό, έχει εμφάνιση που απλά δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Η πολυτέλεια ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο, όχι σχεδιαστικά μόνο αλλά και με υλικά κατασκευής που κανένα άλλο Smartwatch στην αγορά δεν διαθέτει.

Το HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι κατασκευασμένο από κράμα χρυσού 18Κ, με μια μοναδική αναλογία μεταλλικών στοιχείων που καταφέρνει να διατηρήσει κατά 75% την περιεκτικότητα σε χρυσό. Η στεφάνη του ρολογιού αποτελείται από έξι ειδικά τμήματα τοποθετημένα με το χέρι μέσω ειδικής τεχνολογίας ένθεσης χρυσού σε θερμό κεραμικό καλούπι.

Η ακόμα υψηλότερη πολυτέλεια όμως, δεν έρχεται με καμία… θυσία στις δυνατότητες και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Το HUAWEI WATCH Ultimate Design είναι σχεδιασμένο να αντέχει σε βάθος έως 100 μέτρων, πιστοποιημένο για καταδύσεις, και με τις δυνατότητες που θα μας επιτρέψουν να παρακολουθούμε κάθε μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια και στατιστικό που θα μας κρατήσει ασφαλείς.

Οι επιλογές παρακολούθησης της υγείας μας είναι φυσικά εδώ, όπως μας έχει… συνηθίσει η Huawei και με την ακρίβεια που αυτές πρέπει να έχουν. Η συνεχόμενη μέτρηση των καρδιακών παλμών μας, συνδυάζεται με την δημιουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος για την πλήρη εικόνα της υγείας μας. Φυσικά, το HUAWEI WATCH Ultimate Design μπορεί να καταγράψει περισσότερα από 100 είδη άθλησης, αλλά και να παρακολουθήσει την διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου μας.

Με μοναδικό στυλ, ξεχωριστό από κάθε άλλο έξυπνο ρολόι, όλες τις δυνατότητες που πρέπει να έχει ακόμα και σε αυτή την κατηγορία, και φυσικά με την ποιότητα που του χαρίζουν τα υλικά κατασκευής του, το HUAWEI WATCH Ultimate Design είναι το πιο ξεχωριστό Smartwatch που έχει κατασκευάσει ποτέ όχι μόνο η Huawei αλλά και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία.

Το HUAWEI WATCH Ultimate Design και τα FreeBuds Pro 3 είναι συμβατά με iOS και Android, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

  • Tα HUAWEI FreeBuds Pro 3  είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.
  • To HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος, επίσημου συνεργάτη της Huawei.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα τηςHUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights