Αρχικη APPS / GAMES Τα 5 καλύτερα προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων από κινητό

Τα 5 καλύτερα προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων από κινητό

απο Kostas Gliatiotis

Ανάκτηση δεδομένων εύκολα και γρήγορα

Τα smartphones είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Φωτογραφίες, video, μηνύματα, αρχεία, εφαρμογές και πολλά ακόμα δεδομένα υψίστης σημασίας, που τα κρατάμε στο κινητό μας για να μην χαθούν. Τι γίνεται όμως, αν προκύψει μία τυχαία διαγραφή ή μία βλάβη στη συσκευή;

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, προφανώς βρίσκεσαι στην δυσάρεστη θέση, που έχεις χάσει τα αρχεία του κινητού σου. Καταλαβαίνουμε απόλυτα το άγχος και τον εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλεί αυτή η κατάσταση, γι’ αυτό οργανώσαμε τα καλύτερα προγράμματα για ανάκτηση δεδομένων από το κινητό.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα, είναι σε μεγάλο βαθμό αξιόπιστα και σε πολλές περιπτώσεις είναι δυνατή η ανάκτηση μεγάλου μέρους των χαμένων αρχείων. Είναι μία καλή και γρήγορη λύση, ενώ παράλληλα, πολλές εφαρμογές είναι διαθέσιμες χωρίς κανένα κόστος.

Πάμε να δούμε μαζί τα 5 καλύτερα προγράμματα.

Disk Drill (iOS και Android)

Ξεκινώντας με το Disk Drill, είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων, που

λειτουργεί τόσο σε συσκευές iOS, όσο και σε συσκευές Android. Προσφέρει ένα ισχυρό σύνολο λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της ανάκτησης δεδομένων από εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, κάρτες SD, αλλά ακόμη και από σπασμένες συσκευές.

Επιπλέον, το πρόγραμμα Disk Drill χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους για τον εντοπισμό των ανακτήσιμων δεδομένων και παρέχει στους χρήστες προεπισκόπηση των αρχείων πριν από την ανάκτηση, ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των ανακτήσιμων αρχείων.

Ένα πολύ σημαντικό μέρος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ότι προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες προστασίας δεδομένων, για την αποτροπή μελλοντικής απώλειας αρχείων. Πρόκειται για ένα ασφαλές πρόγραμμα, που σου προτείνουμε να δοκιμάσεις.

EaseUS MobiSaver (iOS και Android)

Το EaseUS MobiSaver είναι ένα άλλο ισχυρό πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων από κινητό, ικανό να ανακτήσει χαμένα δεδομένα, τόσο από συσκευές iOS, όσο και από συσκευές Android.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα διαθέτει ένα «έξυπνο» περιβάλλον εργασίας, όπου οι χρήστες μπορούν να σαρώσουν γρήγορα τις συσκευές τους και να κάνουν προεπισκόπηση των ανακτήσιμων αρχείων, πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία ανάκτησης. Το λογισμικό μπορεί να επαναφέρει χαμένες ή διαγραμμένες φωτογραφίες, μηνύματα, επαφές, δεδομένα WhatsApp και πολλά ακόμα σημαντικά αρχεία.

Το EaseUS MobiSaver προσφέρει δωρεάν εκδόσεις τόσο για iOS όσο και για Android, με περιορισμένες δυνατότητες, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν μικρό προϋπολογισμό.

Recuva (iOS και Android)

Το Recuva είναι από τα πιο δημοφιλή προγράμματα ανάκτησης δεδομένων, κυρίως γιατί μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές του δωρεάν. Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι εξίσου διαθέσιμη για συσκευές iOS και συσκευές Android.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων, το οποίο έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει τα δεδομένα που έχουν διαγραφεί ή χαθεί, όχι μόνο από το κινητό αλλά και από τον υπολογιστή, τον κάδο ανακύκλωσης, την κάρτα μνήμης, τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, τα στικάκια USB ή το MP3 player. Διάφορα δεδομένα μπορούν να ανακτηθούν με ασφάλεια, όπως εικόνες, μουσική, έγγραφα, βίντεο, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα.

Το Recuva έχει σχεδιαστεί με μια προηγμένη λειτουργία βαθιάς σάρωσης, που σαρώνει τους σκληρούς σας δίσκους για να βρει όλα τα δεδομένα που έχουν χαθεί. Επιπλέον, δεν έχει κανένα περιορισμό όσον αφορά τον χρόνο ή το μέγεθος των αρχείων, που είναι προς ανάκτηση.

Dr.Fone – Recover (iOS και Android)

Το Dr.Fone – Recover είναι ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για κινητά, συμβατό τόσο με συσκευές iOS, όσο και με συσκευές Android.

Είτε έχεις χάσει δεδομένα λόγω τυχαίας διαγραφής, βλάβης του κινητού ή επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων, το Dr.Fone μπορεί να ανακτήσει αποτελεσματικά φωτογραφίες, βίντεο, επαφές, μηνύματα, αρχεία καταγραφής κλήσεων και πολλά άλλα δεδομένα.

Το σημαντικό στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ότι προσφέρει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας, διευκολύνοντας έτσι τους αρχάριους να περιηγηθούν στη διαδικασία ανάκτησης. Επιπλέον, το Dr.Fone υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των iPhones, iPads, Samsung Galaxy, Google Pixel και πολλών άλλων smartphone.

Tenorshare UltData (iOS και Android)

To Tenorshare UltData είναι ένα ακόμη αξιόπιστο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων για κινητά, τόσο για συσκευές iOS, όσο και για συσκευές Android.

Προσφέρει μια απλή διαδικασία ανάκτησης, επιτρέποντας στους χρήστες να επαναφέρουν τα χαμένα δεδομένα με λίγα μόνο κλικ, γεγονός που το καθιστά ιδανικό και για όσους δεν έχουν εξοικείωση με τέτοιες εφαρμογές. Το λογισμικό υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τύπων αρχείων και μπορεί να ανακτήσει δεδομένα, που χάθηκαν λόγω τυχαίας διαγραφής ή βλάβης του λειτουργικού συστήματος.

Το Tenorshare UltData διαθέτει επίσης, μια χρήσιμη λειτουργία, που επιτρέπει στους χρήστες να επιδιορθώνουν προβλήματα λειτουργικού συστήματος στις συσκευές iOS, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη σε περίπτωση απώλειας δεδομένων λόγω προβλημάτων λογισμικού.

Ποια εφαρμογή ανάκτησης δεδομένων θα επιλέξεις;

Η ομάδα μας σας πρότεινε τα καλύτερα προγράμματα ανάκτησης δεδομένων από κινητό, για να επιλέξεις αυτό που θα σε βολέψει περισσότερο. Στη λίστα μας θα βρεις και προγράμματα, που είναι πολύ εύκολα στην χρήση τους ακόμα και για τους αρχάριους χρήστες.

Οι συγκεκριμένες εφαρμογές, έχουν τη δυνατότητα να επαναφέρουν μεγάλο μέρος των χαμένων αρχείων. Ωστόσο, αν δεν καταφέρεις να ανακτήσεις τα σημαντικά δεδομένα, σου προτείνουμε να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό, για πιο σίγουρα αποτελέσματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights