Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Black Friday: ΔΙΑΛΕΞΕ HUAWEI Smartwatch ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Black Friday: ΔΙΑΛΕΞΕ HUAWEI Smartwatch ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

απο Kostas Gliatiotis

Για την περίοδο του Black Friday, η HUAWEI έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη … γκάμα από smartwatch, bluetooth ακουστικά και όχι μόνο, σε προσφορά με μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη διαφορά στην τιμή πώλησης. Μάλιστα, κάθε ένα από τα έξυπνα ρολόγια της εταιρείας, υπάρχει σε διαφορετικές εκδόσεις για να διαλέξει ο καθένας αυτή που του ταιριάζει ανάλογα πάντα και με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει.

Από το κορυφαίο Watch 4 Pro με την μοναδική κυρτή του οθόνη, στην έκδοση με μπρασελέ από τιτάνιο αλλά και αυτή με το δερμάτινο λουράκι, στο μέχρι και σήμερα εντυπωσιακό σαν σύνολο Watch GT 3 Pro που επίσης έρχεται και στην κορυφαία έκδοση του με μπρασελέ από τιτάνιο και κατασκευή από αντίστοιχα κορυφαία υλικά.

Το HUAWEI Watch GΤ3 στην έκδοση με μπρασελέ από ατσάλι, αλλά και σε αυτή με το πιο “σπορ” λουράκι και χαμηλότερη τιμή πώλησης, και φυσικά δύο εκδόσεις του … γυναικείου Watch GT 3 με διάμετρο 41mm και το έξυπνο μπρασελέ από μεταλλικό “πλέγμα” αλλά και αυτή με το λευκό δερμάτινο λουράκι.

Τα επίσης μέχρι και σήμερα εντυπωσιακά σε ηχητική απόδοση Freebuds Pro 2, αλλά και τα διαφορετικά σε σχεδιασμό αλλά και πιο εργονομικά Freebuds 5 ακουστικά της HUAWEI για όσους θέλουν κορυφαία ποιότητα ήχου και όχι μόνο, αλλά και τα Freebuds 5i για όσους αναζητούν μια πιο οικονομική επιλογή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights