Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ flip.gr: Η σωστή επιλογή στο Refurbished smartphone για αγορά και πώληση

flip.gr: Η σωστή επιλογή στο Refurbished smartphone για αγορά και πώληση

απο Kostas Gliatiotis

Το αρχικό ερώτημα στην επιλογή ανάμεσα σε ένα μεταχειρισμένο smartphone και ένα refurbished από μια σοβαρή εταιρεία, έχει μια μάλλον εύκολη απάντηση. Η επιλογή ενός refurbished smartphone έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, με τα δύο πιο σημαντικά να είναι, προφανώς, ότι η συσκευή που θα επιλέξουμε έχει ελεγχθεί, και ότι φυσικά έρχεται με εγγύηση!

Το flip.gr φέρνει στην Ελλάδα τη… σωστή έννοια της επιλογής ενός refurbished smartphone. Με μια γκάμα με περισσότερες από 200 επιλογές για να διαλέξει ο καθένας το τηλέφωνο που του “ταιριάζει”, πάντα φυσικά ανάλογα και με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει.

Για την περίοδο του Black Friday, μάλιστα, το flip.gr έχει ακόμα χαμηλότερες τιμές, έως 100 ευρώ για να αγοράσουμε το refurbished smartphone μας. Σε αυτές… ξεχωρίζουν το iPhone 8 με μόλις 99 ευρώ αλλά και το iPhone 11 στα 299 ευρώ. Φυσικά, οι προσφορές δεν τελειώνουν με την Black Friday, αφού και την επόμενη… Cyber Week στο flip.gr θα μπορούμε να αγοράσουμε το επόμενο μας smartphone σε χαμηλότερη τιμή. Και το καλύτερο; Στον κάθε αγοραστή smartphone ή tablet η παράδοση γίνεται σε 2-5 μέρες και είναι δωρεάν!

Γιατι όμως flip.gr

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι να επιλέξει κανείς το flip.gr για την επόμενη αγορά του. Το δικαίωμα επιστροφής μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά που θα κάνουμε, μας εξασφαλίζει ότι δεν θα … μετανιώσουμε για την επιλογή μας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι κάθε smartphone ελέγχεται σε 67 διαφορετικά σημεία, για τη λειτουργικότητά του και φυσικά την εξωτερική του κατάσταση.

Το σύγχρονο σέρβις του flip στη Ρουμανία επισκευάζει τυχόν μικρές βλάβες και βεβαιώνεται ότι η συσκευή θα φτάσει στα χέρια μας σε άριστη και πλήρως λειτουργική κατάσταση. Ειδικά για τις συσκευές της Apple, το service του flip επιλέγει συσκευές με υγεία μπαταρίας πάνω από 85% για την καλύτερη δυνατή απόδοσή της.

Όμως ένας ακόμα σημαντικός λόγος να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, είναι ότι κάθε αγορά ενός refurbished smartphone από το flip.gr έρχεται με 24 μήνες εγγύησης. Ακόμα λοιπόν και αν σε βάθος χρόνου χρειαστούμε κάτι, θα είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει και να υποστηρίξει τη συσκευή μας.

Για να αγοράσουμε το επόμενο μας refurbished smartphone τώρα, το flip.gr προσφέρει διαφορετικές επιλογές και για την πληρωμή του. Ξεχωρίζει εδώ η δυνατότητα πληρωμής σε έως 4 δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα για αγορές έως και 500 ευρώ. Όπως φυσικά και η δυνατότητα πληρωμής με κανονικές δόσεις από 3 έως και 60 μήνες.

Η σημασία του refurbished

Ένα smartphone παύει να είναι… καινούριο τη στιγμή που θα το βγάλουμε από το κουτί του και θα κάνουμε την πρώτη μας κλήση. Γιατί όμως ένα smartphone που μπορεί ακόμα να προσφέρει τις … υπηρεσίες του για τα επόμενα χρόνια, να μένει σε ένα συρτάρι “ξεχασμένο”;

Το flip.gr μας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουμε μια συσκευή που θα καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας για τα επόμενα χρόνια, με τα πλεονεκτήματα του ελέγχου αλλά φυσικά και της εγγύησης που προσφέρει. Μας δίνει όμως και τη δυνατότητα να πουλήσουμε εύκολα το παλιό μας smartphone.

Από τη σελίδα του flip.gr και επιλέγοντας να πουλήσουμε την παλιά μας συσκευή, μπορούμε να συμπληρώσουμε εύκολα και γρήγορα μια φόρμα με το μοντέλο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Στη συνέχεια, θα έρθει κούριερ να παραλάβει δωρεάν από εμάς το παλιό μας smartphone, και οι ειδικοί του Flip θα το ελέγξουν για την κατάσταση του. Ανάλογα με τη μέθοδο πώλησης που έχουμε επιλέξει, θα λάβουμε τα χρήματά μας 1-3 ημέρες μετά τον έλεγχο της συσκευής μας ή όταν αυτή έχει πουληθεί (το αργότερο σε 30 ημέρες).

 

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις Black Friday προσφορές του Flip στο επίσημο site της εταιρείας, https://flip.gr/.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights