Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Payzy Pro by COSMOTE: Ένας νέος κόσμος συναλλαγών για επιχειρήσεις

Payzy Pro by COSMOTE: Ένας νέος κόσμος συναλλαγών για επιχειρήσεις

απο Kostas Gliatiotis

O όμιλος ΟΤΕ αποτελεί τον παλαιότερο και μεγαλύτερο πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στη χώρα μας. Αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές απαιτήσεις της εποχής μας, τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται σταθερά σε νέες αγορές, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες στο καταναλωτικό κοινό, αλλά και επιχειρήσεις. Με στόχο να ενισχύσει την εμπειρία των πελατών του και να κάνει την καθημερινή τους ζωή πιο εύκολη, δημιουργώντας παράλληλα νέες πηγές εσόδων.

 

Ξεκινώντας την τελευταία δεκαετία από την αγορά των μεγάλων επιχειρήσεων και των συμβάσεων με το ελληνικό Δημόσιο, ο ΟΤΕ συνέχισε το 2018 με την εμπορική διάθεση της Cosmote Insuranceμιας προηγμένης ψηφιακής πλατφόρμας σύγκρισης τιμών και αγοράς προϊόντων ασφάλισης. Από το 2019 με τη δημιουργία του ΒΟΧ, συμμετέχει ενεργά στην αγορά της Online παραγγελίας φαγητού, δίνοντας στους καταναλωτές πρόσβαση σε περισσότερα από 13 χιλιάδες συνεργαζόμενα καταστήματα σε 100 πόλεις πανελλαδικά.Για να μπορούν να παραγγέλνουν όχι μόνο το αγαπημένο τους φαγητό ή καφέ, αλλά και τα ψώνια τους από το supermarket.

Με την δημιουργία του payzy by COSMOTE στα τέλη του 2022 ο όμιλος ΟΤΕ έκανε ένα ακόμα μεγάλο βήμα, με την είσοδο του στην αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Προσφέροντας μια εύκολη στη χρήση mobile εφαρμογή για πληρωμές και αγορές προϊόντων που εστιάζει στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών και προσφέρει μοναδικά προνόμια με τη χρήση της. Σήμερα περισσότερα από 180.000 άτομα χρησιμοποιούν το payzy για τις καθημερινές τους συναλλαγές μέσα από το κινητό.

Μάλιστα, το σύνολο των υπηρεσιών και προϊόντων του ομίλου που διαφέρουν από την παραδοσιακή λειτουργία του σαν τηλεπικοινωνιακός πάροχος, παρέχεται ελεύθερα σε όλους τους καταναλωτές. Ανεξάρτητα από το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούν.

Θέλοντας να καλύψει μια ακόμα ανάγκη, αυτή τη φορά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο όμιλος ΟΤΕ δημιούργησε το payzy pro. Σχεδιασμένο να προσφέρει δυνατότητες και προνόμια που το κάνουν ανταγωνιστικό και για τις επιχειρήσεις, αλλά και για τους καταναλωτές.

Με το payzy pro, κάθε επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί μέσω αυτού την χρέωση των προϊόντων και υπηρεσιών της με ένα απλό QR Code, και την συναλλαγή να ολοκληρώνεται άμεσα και με ασφάλεια από το Smartphone. Μπορεί να προβληθεί μέσω του payzy mobile app στους χρήστες του, αλλά και να δημιουργήσει προγράμματα «ανταμοιβής» μέσω Cashback, με τη δυνατότητα να το ενεργοποιεί όταν το επιθυμεί.

Μάλιστα, με την πραγματοποίηση της συναλλαγής μέσω QR Code από το Mobile App του payzy pro, οι επιχειρήσεις έχουν άμεσα στη ρευστότητα τους το ποσό της συναλλαγής αυτής. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, για τους χρήστες του payzy, υπάρχει επιπλέον όφελος με 5% cashback επιστροφή χρημάτων σε επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το payzy pro, αντί για 1% που ισχύει σε κανονικές αγορές.

Ακόμα πιο ελκυστικά για τις επιχειρήσεις, όμως, είναι και τα επιπλέον προνόμια που προσφέρει το payzy pro με την έναρξη της λειτουργίας του. Η χρήση του από την επιχείρηση είναι δωρεάν για τους δύο πρώτους μήνες, δεν υπάρχει καμία απολύτως χρονική δέσμευση συμβολαίου, ενώ και η προμήθεια των συναλλαγών είναι μηδενική για τους πρώτους έξι μήνες.

Για κάθε είδους μικρoμεσαία επιχείρηση όπως καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα ρούχων, mini market αλλά και ταξί, το payzy pro προσφέρει πλεονεκτήματα που το κάνουν ιδιαίτερα … ελκυστικό. Αρχικά είναι διαθέσιμο στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ενώ θα επεκταθεί σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights