Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Note 13 Pro 5G Unboxing video

Redmi Note 13 Pro 5G Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Το Redmi Note 13 Pro 5G είναι το δεύτερο μοντέλο της νέας σειράς από την εταιρεία, που βλέπουμε για μια ακόμα φορά στο unboxing video του. Έχει διαφορετική πλέον εμφάνιση από το κορυφαίο Note 13 Pro Plus, και περισσότερες διαφορές στα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Το πιο ενδιαφέρον όμως από αυτά, είναι ότι και το Note 13 Pro 5G διατηρεί την ίδια κάμερα των 200mp με τον ιδιαίτερα ικανό HP3 αισθητήρα των 200mp όπως και το OIS στον φακό της. Η δεύτερη κάμερα παρόλα αυτά συνεχίζει να έχει έναν αισθητήρα των 8mp πίσω από έναν ultrawide φακό για φωτογραφίες με μεγαλύτερο πλάνο, ενώ και η τρίτη κάμερα διατηρεί τον αισθητήρα των 2mp για macro φωτογραφίες.

H οθόνη είναι και στο note 13 pro 5g σημαντικά αναβαθμισμένη. Έχει ένα AMOLED Panel με υψηλότερη πλέον ανάλυση στα 2712×1220 pixels, ενώ είναι και σημαντικά πιο φωτεινή. Θεωρητικά μπορεί να φτάσει έως τα 1.800nits αλλά και πρακτικά έως 1.200nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της.  Διατηρεί την διαγώνιο στις 6.67 ίντσες και φυσικά τον ρυθμό ανανέωσης που μπορεί πλέον να προσαρμοστεί ανάμεσα σε 30, 60, 90 και 120Hz ανάλογα με τις συνθήκες.

Eδώ προκειμένου πλέον η εταιρεία να διαχωρίσει το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, η οθόνη στο Note 13 Pro 5G είναι επίπεδη και όχι κυρτή όπως στο Note 13 Pro+ χωρίς βέβαια αυτό να αλλάζει με κάποιο τρόπο την απόδοση της.

Μια ακόμα σημαντική αλλαγή, είναι ότι η οθόνη αυτή έχει ενσωματωμένο και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του note 13 pro 5G βρίσκεται ο Snapdragon 7s Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm. Οι επιδόσεις του είναι θεωρητικά και πρακτικά καλύτερες από αυτές του προηγούμενου μοντέλου, ενώ όλες οι εκδόσεις έρχονται πλέον με 8GB διαθέσιμης μνήμης RAM.

Δυστυχώς προς το παρόν, το Note 13 Pro 5G έρχεται με το MIUI 14 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας, και κάτω από αυτό βρίσκεται το προηγούμενο Android 13 λειτουργικό σύστημα της Google.

Τέλος, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.100 mAh και φορτίζει όσο γρήγορα πρέπει, με 67 από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του τηλεφώνου

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights