Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI: Αγάπη και τεχνολογία πάνε μαζί

HUAWEI: Αγάπη και τεχνολογία πάνε μαζί

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ζευγάρι θέλει να μοιράζεται όλες τις ευτυχισμένες στιγμές στην καθημερινότητα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να μπορεί να μοιράζεται τις επιτυχίες του, να μπορεί να βελτιώνει την υγεία και την φυσική του κατάσταση μαζί, αλλά φυσικά και να νιώθει η τεχνολογία που βοηθάει σε όλα αυτά ταιριάζει με το προσωπικό στυλ του καθενός.

Για την HUAWEI αυτό είναι το μόνο… εύκολο, αφού η εταιρεία έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα μας ακόμα πιο εύκολη, ευχάριστη και φυσικά αποτελούν ιδανικό δώρο για το αγαπημένο μας πρόσωπο.

Για ένα ζευγάρι, η συναισθηματική ασφάλεια που προσφέρει ο ένας στον άλλο αποτελεί ένα καθημερινό… στήριγμα, και κάτι που αποδεδειγμένα μειώνει τα επίπεδα του άγχους. Η ανταλλαγή δώρων είναι φυσικά κάτι που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πόσο…νοιαζόμαστε για το έτερο μας ήμισυ, αλλά μπορεί να γίνει και κάτι που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο και μάλιστα ταυτόχρονα την φυσική αλλά και ψυχική μας υγεία.

Ένα έξυπνο ρολόι κάνει ουσιαστικά καλύτερη τη ζωή μας.

Ένα smartwatch δεν είναι σχεδιασμένο μόνο για να μας… ενημερώνει για όσα μας ενδιαφέρουν. Μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας και μάλιστα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Από το πιο απλό, του να παρακολουθεί με έξυπνο τρόπο τα σημαντικά στατιστικά της υγείας μας, όπως οι καρδιακοί παλμοί και η ποιότητα της αναπνοής μας, μέχρι και το να μας ενημερώνει για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε την διάρκεια αλλά και την ποιότητα του ύπνου μας.

Μπορεί να μας προσφέρει μια καθημερινή παρακολούθηση της άσκησης μας, και να μας παρουσιάζει βήμα-βήμα την βελτίωση της σωματικής μας υγείας. Αποδεδειγμένα σε ένα ζευγάρι, η κοινή … διάθεση για άθληση κάθε είδους, μαζί με τα οφέλη που έχει στο σώμα μας, μας φέρνει πιο κοντά και βελτιώνει σημαντικά και την διάθεση μας.

Για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν, η HUAWEI έχει μια μεγάλη γκάμα έξυπνων ρολογιών σε ακόμα πιο ελκυστική τιμή πώλησης, για να βρούμε αυτό που ταιριάζει στο αγαπημένο μας πρόσωπο. Με διαφορετική εμφάνιση κα στυλ ανάλογα με τις … προτιμήσεις μας αλλά και αυτές του δικού μας ανθρώπου.

Το HUAWEI Watch FIT 2 είναι σχεδιασμένο να συνδυάζει τον αθλητικό του χαρακτήρα με εμφάνιση που δεν μας ενοχλεί στην καθημερινότητα μας. Για τους πιο… σοβαρούς που αναζητούν κάτι καθημερινά πολυτελές, το Watch GT3 έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις μεγέθους που ταιριάζουν και πάλι στις διαφορετικές προτιμήσεις του κάθε… φύλλου και όχι μόνο.

Όμως είναι το νεότερο HUAWEI Watch GT 4 αυτό που ξεχωρίζει για περισσότερους από έναν λόγους. Σε διαφορετικές εκδόσεις και για την «ανδρική» αλλά και την «γυναικεία» έκδοση του με πιο … παραδοσιακούς όρους, υπάρχει πάντα μια έκδοση που θα ταιριάζει όχι μόνο στο δικό μας στυλ αλλά και σε αυτό του αγαπημένου μας προσώπου.

Γιατι αν ένα smartwatch είναι ένα χρήσιμο και όμορφο δώρο τεχνολογίας, ακόμα περισσότερο ένα smartwatch για εμάς,αλλά και το αγαπημένο μας πρόσωπο είναι το καλύτερο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι καλύτερες στιγμές μας μένουν για πάντα

Κάθε ζευγάρι θέλει να έχει για πάντα σε φωτογραφίες και βίντεο τις πιο σημαντικές του στιγμές. Θέλει όμως αυτές να έχουν… αποτυπωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που θα τις κάνει εκτός από ευχάριστες αναμνήσεις, και κάτι που θα χαίρονται να βλέπουν για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Το HUAWEI P60 Pro είναι το κορυφαίο φωτογραφικά και όχι μόνο, Smartphone της εταιρείας που θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Με τρεις διαφορετικές κάμερες, σχεδιασμένες να χρησιμοποιούν την τεχνολογία προς… όφελος μας, χωρίς να μας κουράζουν και να μας ταλαιπωρούν με συγκεκριμένες ρυθμίσεις.

Μια βασική κάμερα που μπορεί πάντα να προσαρμοστεί σωστά και αυτόματα στο φωτισμό και το σκηνικό της φωτογραφίας για να μας χαρίσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα στις διακοπές και όλες τις όμορφες στιγμές μας. Μια ακόμα κάμερα με οπτικό zoom που θα φέρει ακόμα πιο… κοντά τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή θα μας βοηθήσει να αποτυπώσουμε εκείνη την λεπτομέρεια σε ένα σκηνικό που βρεθήκαμε αλλά δεν θα ήταν εύκολο με ένα άλλο smartphone να φωτογραφίσουμε όπως θέλουμε.

Ο ήχος της… ηρεμίας

Όλοι μας θέλουμε μετά από μια δύσκολη ημέρα να χαλαρώσουμε, να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μουσική και γιατί όχι να δούμε την αγαπημένη μας ταινία «απομονωμένοι» χωρίς να ενοχλούμε τους δικούς μας ανθρώπους.

Θέλουμε όμως η επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα να είναι πάντα άμεση, εύκολη και απροβλημάτιστη ακόμα και όταν δεν μπορούμε να έχουμε στα χέρια μας το smartphone μας.

Ένα κορυφαίο σε ηχητική απόδοση και ποιότητα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, είναι και πάλι το καλύτερο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τα FreeBuds 5i της Huawei, προσφέρουν σε ακόμα χαμηλότερη τιμή, την … απομόνωση όταν τη χρειαζόμαστε με το Active Noise Cancellation, αλλά και την ευκολία του να τα έχουμε πάντα μαζί μας με μπαταρία που θα ακολουθεί τις καθημερινές μας ανάγκες.

Τα HUAWEI FreeBuds SE 2 από την πλευρά τους, με το μοναδικό στυλ και σχεδιασμό τους, αποτελούν ένα ακόμα ξεχωριστό δώρο που δείχνει πόσο θέλουμε να δείξουμε την αγάπη μας μέσω της τεχνολογίας.

Για την HUAWEI, η σωματική αλλά και ψυχική υγεία σε κάθε ζευγάρι είναι κάτι σημαντικό. Η εταιρεία αφιερώνει το χρόνο, τους διαθέσιμους πόρους αλλά και την τεχνογνωσία της, προκειμένου να αναγνωρίζει τις ανάγκες μας, και να τις καλύπτει με μοναδικά προϊόντα. Πάντα μέσα από μια μεγάλη διαθέσιμη γκάμα προκειμένου ο καθένας να διαλέξει όχι μόνο αυτό που του ταιριάζει αλλά και αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα στο πιο αγαπημένο του πρόσωπο.

    • Τα προϊόντα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei έως 29 Φεβρουαρίου
  • Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights