Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Camera test: Galaxy S24 Ultra vs Oneplus 12

Camera test: Galaxy S24 Ultra vs Oneplus 12

απο Kostas Gliatiotis

To Galaxy S24 Ultra και το Oneplus 12 είναι τα δύο καλύτερα φωτογραφικά και όχι μόνο, Smartphones της Samsung και της Oneplus. Για μια ακόμα φορά, βλέπουμε τα αποτελέσματα σε ψηφοφορία, αυτή τη φορά σε 12 διαφορετικές φωτογραφίες, από τις τρεις κάμερες των δύο συσκευών.

Το Galaxy S24 Ultra, με την βασική κάμερα των 200mp πετυχαίνει ένα προτιμότερο αποτέλεσμα σε συνθήκες καλού φωτισμού, με μια χρωματική απόδοση που είναι πάντα ζωντανή και ευχάριστη. Από την άλλη πλευρά όμως, σε χαμηλότερο φωτισμό και κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι φωτογραφίες από τον LYT-808 αισθητήρα της Sony στην βασική κάμερα του Oneplus 12 είναι προτιμότερες.

Αντίστοιχα, και με τις άλλες κάμερες στο πίσω μέρος των δύο συσκευών, η προτίμηση διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση. Το Oneplus 12 με την περισκοπική του κάμερα, έχει το ίδιο 3Χ zoom με το Galaxy S24 Ultra, αλλά με έναν διαφορετικό αισθητήρα που και πάλι σε χαμηλότερο φωτισμό πετυχαίνει ένα προτιμότερο αποτέλεσμα.

Τέλος, η Ultra wide κάμερα διαφέρει και αυτή με τη σειρά της ανάμεσα στα δύο Smartphones. Αυτή του Galaxy S24 Ultra έχει χαμηλότερη ανάλυση και διαφορετικό αισθητήρα τεχνικά και πάλι, όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι πιο ζωντανές και όμορφες φωτογραφίες είναι και πάλι προτιμότερες. Όμως το oneplus 12 για μια ακόμα φορά, σε χαμηλότερο φωτισμό πετυχαίνει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως πάντα, η “σύγκριση” έγινε με ψηφοφορία στο instagram, σε κάθε μια από τις 12 διαφορετικές φωτογραφίες, και το συγκεκριμένο βίντεο αποτυπώνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αυτής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights