Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi A3 Unboxing Video: Ένα πολύ οικονομικό Smartphone

Redmi A3 Unboxing Video: Ένα πολύ οικονομικό Smartphone

απο Kostas Gliatiotis

To Redmi A3 είναι το νεότερο και πιο οικονομικό Smartphone της εταιρείας, σχεδιασμένο για απλή καθημερινή χρήση. Για μια ακόμα φορά, το γνωρίζουμε και αυτό στο unboxing video του.

Το Redmi A3 προσφέρει τα βασικά που θα χρειαστεί κανείς στην καθημερινότητα του, με μερικές “επιπλέον”΄χρήσιμες δυνατότητες. Έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων που δεν θεωρείται δεδομένος σε αυτή την ιδιαίτερα χαμηλή κατηγορία τιμής, αλλά και έναν συνολικό σχεδιασμό αν μη τι άλλο διαφορετικό από το συνηθισμένο.

Η οθόνη του είναι ένα LCD Panel που και πάλι θεωρείται απόλυτα αποδεκτό στα χρήματα αυτά, και έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz αλλά και ικανοποιητικά επίπεδα φωτισμού έως 500nits. Έχει διαγώνιο 6.71 ίντσες και ανάλυση 1650×720 Pixels που είναι όπως πάντα το αντίστοιχο του 720p σε οθόνη με αυτή την αναλογία πλευρών.

Το Redmi A3 έχει στο εσωτερικό του τον Helio G36 επεξεργαστή της Mediatek, και πάλι σχεδιασμένο για απλή καθημερινή χρήση, και η βασική του έκδοση έρχεται στη χώρα μας με 3GB RAM και 64GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου. Τρέχει μια σχεδόν stock έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, η οποία όμως είναι το Android 14 που επίσης δεν θεωρείται κάτι δεδομένο σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 5.000mAh που είναι πλέον το συνηθισμένο σχεδον ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμής, ενώ φορτίζει με 10W που είναι ένας μάλλον περιορισμένος ρυθμός φόρτισης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights