Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ HUAWEI FreeClip: Άνεση και design σε μία συσκευή

HUAWEI FreeClip: Άνεση και design σε μία συσκευή

απο Kostas Gliatiotis

Ένα ποιοτικό σε ήχο και όχι μόνο, ζευγάρι ασύρματων ακουστικών είναι το ζητούμενο για ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, και η Huawei έχει μια πραγματικά μεγάλη γκάμα προκειμένου ο καθένας μας να μπορεί να βρει αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες αλλά φυσικά και πάντα στα χρήματα που θέλει να διαθέσει.

Ένα όμως τόσο καθημερινό αλλά πάντα πρακτικό προϊόν τεχνολογίας, πολλές φορές είναι πιο δύσκολο να… ξεχωρίσει με την εμφάνιση του, να εκφράζει περισσότερο το στυλ μας και να μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν χρησιμοποιούμε κάτι πιο «συνηθισμένο»

Προφανώς όμως, αυτό δεν είναι δύσκολο για την HUAWEI, η οποία με τα νέα HUAWEI FreeClip ακουστικά, συνδυάζει την κορυφαία ηχητική απόδοση και την ποιότητα που μας έχει συνηθίσει, με ένα διαφορετικό σχεδιασμό και μοναδικό στο είδος του, στυλ.

Η ιδέα πίσω από τα HUAWEI FreeClip θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ιδιαίτερα «απλή», όμως απαιτεί την τεχνογνωσία της εταιρείας για να υλοποιηθεί σωστά. Με τον διαφορετικό τους αυτό σχεδιασμό, πετυχαίνουν ταυτόχρονα δύο διαφορετικούς στόχους.

Το ξεχωριστό στυλ

Κάθε ακουστικό HUAWEI FreeClip ξεχωρίζει άμεσα σε εμφάνιση και δεν μπορεί να το… μπερδέψει κανείς με οτιδήποτε άλλο. Με δύο διαφορετικά τμήματα με μια «σύνδεση» μεταξύ τους που είναι από μόνη της εντυπωσιακή τεχνικά, αρκετά ώστε να έχει και την δική της… ονομασία. Το C-Bridge όπως το έχει ονομάσει η Huawei είναι ευαίσθητο στην αφή προκειμένου να μπορούμε να χειριστούμε τα FreeClip με ευκολία και αμεσότητα.

Επιτρέπει όμως και πρακτικά να είναι διαφορετικά με τρόπο που αλλάζει την εμφάνιση τους. Το κομμάτι με την μπαταρία στο εσωτερικό και όχι μόνο, είναι … κρυμμένο πίσω από το αυτί μας. Μόνο το ακουστικό που έχει μικρό μέγεθος και η ίδια η C-Bridge είναι ορατή όταν έχουμε το FreeClip στο αυτί μας.

Η πρακτικότητα.

Αρχικά, τα HUAWEI FreeClip είναι συμβατά με Android και iOS, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να απολαύσουν τη νέας γενιάς open-ear εμπειρία ήχου!

Αν υπάρχει κάτι που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει στην καθημερινότητα μας με ασύρματα ακουστικά είναι η προσπάθεια να τα… φορέσουμε στο σωστό αυτί.

Αυτό είναι το πρώτο «πρόβλημα» που λύνουν άμεσα τα FreeClip. Ο σχεδιασμός τους, επιτρέπει να φορεθούν και τα δύο σε όποιο αυτί θέλουμε χωρίς καμία απολύτως διαφορά στην εφαρμογή και την χρήση τους. Είναι όμως και όσο έξυπνα πρέπει ώστε να το αναγνωρίζουν αυτό και να προσαρμόζονται αυτόματα. Αναγνωρίζοντας την θέση και τον… προσανατολισμό τους, μπορούν να καταλάβουν αν τα έχουμε στο δεξί ή αριστερό μας αυτί.

Από τη στιγμή που θα βγάλουμε ακόμα και ένα μόνο από την θήκη του, μπορούμε απλά να το φορέσουμε στο αυτί που εκείνη τη στιγμή μας βολεύει. Ειδικά αν θέλουμε απλά να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και δεν χρειαζόμαστε ταυτόχρονα και τα δύο.

Ο μοναδικός σχεδιασμός των HUAWEI FreeClip τους προσφέρει όμως και συγκεκριμένα πρακτικά πλεονεκτήματα. Το πρώτο από αυτά είναι ότι επειδή διατηρούν την επαφή με το αυτί μας σε δύο διαφορετικά σημεία, και μάλιστα χωρίς να ενοχλούν, είναι ιδιαίτερα σταθερά. Ακόμα και στις πιο «ακραίες» συνθήκες, είναι πρακτικά αδύνατον να μας φύγουν από το αυτί, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι πιο… αθλητικοί τύποι και όχι μόνο.

Το τμήμα όμως με το ακουστικό είναι ταυτόχρονα και εντυπωσιακά μικρό, με αποτέλεσμα να μην ενοχλεί ποτέ στο εσωτερικό του αυτιού μας. Ο συνδυασμός κάνει τα freeclip ένα ζευγάρι ακουστικών που περισσότερο από κάθε άλλο, μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιεί για πολλές ώρες χωρίς όχι απλά να τον ενοχλούν αλλά να μην… καταλαβαίνει ότι τα φοράει.

Η τεχνολογία στον καλύτερο συνδυασμό με το στυλ

Τα HUAWEI FreeClip δεν περιορίζονται όμως μόνο στον διαφορετικό χαρακτήρα τους, όπως άλλωστε θεωρείται δεδομένο για προϊόν της εταιρείας.

Έχουν δυναμική ακύρωση θορύβου, η οποία μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με την ένταση κάθε ήχου στον χώρο γύρω μας.

Έχουν επίσης έξυπνη ακύρωση θορύβων κατά τη διάρκεια της κλήσης, που κάνει την συνομιλία μας εντυπωσιακά ξεκούραστη και … αθόρυβη ακόμα και σε αρκετά δύσκολες συνθήκες.

Έχουν όμως και ξεχωριστά προφίλ ήχου, ώστε ο καθένας μας να βρει αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις του αλλά και στο είδος μουσικής που απολαμβάνει.

Είναι διαφορετικά αλλά ακριβώς όπως πρέπει.

Τελικά, η Huawei δεν φαίνεται να… σταματά να βρίσκει νέους και έξυπνους τρόπους να κάνει προϊόντα που έχουμε συνηθίσει, ακόμα καλύτερα και διαφορετικά.

Τα HUAWEI FreeClip είναι ένας μοναδικός συνδυασμός τεχνολογίας και στυλ, σε μια κατηγορία που δυστυχώς το συνηθισμένο έχει γίνει και «αποδεκτό» ακόμα και όταν δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Κορυφαία ηχητική απόδοση για open fit ακουστικά, μοναδικές δυνατότητες και εμφάνιση που ξεχωρίζει. Είναι δύσκολο να ζητήσει κανείς κάτι περισσότερο από ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights