Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi 14 Ultra Camera review (Video) : Αυτές είναι κάμερες

Xiaomi 14 Ultra Camera review (Video) : Αυτές είναι κάμερες

απο Kostas Gliatiotis

To xiaomi 14 Ultra είναι ένα συνολικά εντυπωσιακό και ικανό Smartphone, οι κάμερες του όμως αποτελουν κάτι το ξεχωριστό, και αυτό είναι το αναλυτικό τους Review.

Για μια ακόμα φορά, οι τέσσερις αυτές κάμερες είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Leica, και αυτή τη φορά μάλιστα με ακόμα καλύτερους θεωρητικά και πρακτικά, SUMMILUX φακούς σε κάθε μια από αυτές.

Η βασική κάμερα του Xiaomi 14 Ultra είναι και η πρώτη σε Smartphone που διαθέτει ένα Stepless μεταβαλλόμενο διάφραγμα στον φακο της. Μπορεί να πάρει όλες τις διαθέσιμες τιμές ανάμεσα σε f/1.63 και f/4.0 ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού και το είδος φωτογραφίας.

Χρησιμοποιεί τον επίσης εντυπωσιακό τεχνικά LYT-900 αισθητήρα τύπου μιας ίντσας από την Sony, με διαφορετική τεχνική κατασκευής και ακόμα καλύτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Το Xiaomi 14 Ultra έχει δύο κάμερες με οπτικό zoom, με 3.2Χ και 5Χ. Χρησιμοποιούν τον ίδιο ακριβώς ΙΜΧ858 αισθητήρα της Sony με ανάλυση και εδώ στα 50mp και αν μη τι άλλο, λίγο μεγαλύτερο μέγεθος από το συνηθισμένο για κάμερες αυτού του είδους.

Έχουν προφανώς και οι δύο OIS στον φακό τους, αλλά και σημαντικά πιο αποδοτικό διάφραγμα για καλύτερη απόδοση σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού. Η κάμερα με το 3.2Χ zoom έχει έναν φακό με f/1.8 και αυτή με το 5Χ zoom και τον περισκοπικό φακό αντίστοιχα f/2.5. Είναι και στις δύο, το πιο “γρήγορο” διάφραγμα φακού σε κάμερες αυτου του είδους.

Εκτός όμως από το photography kit που αλλάζει σημαντικά και πρακτικά το πως μπορεί να βγάλει κανείς φωτογραφίες με το Xiaomi 14 Ultra, η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε και η εφαρμογή της κάμερας να προσφέρει όλες τις επιλογές που χρειάζεται κανείς για απλή καθημερινή ή και πιο επαγγελματική χρήση.

Από την δημιουργία ξεχωριστών “σετ” ρυθμίσεων στο pro mode, που μπορούμε να ορίσουμε την τιμή του ISO, το shutter speed, την έκθεση στο φως και να τα αποθηκεύσουμε για μελλοντική χρήση, μέχρι φυσικά την χειροκίνητη επιλογή του διαφράγματος στον φακό της βασικής κάμερας του Xiaomi 14 Ultra.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights