Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Δυναμική επιστροφή: Motorola Egde 50 Pro (video)

Δυναμική επιστροφή: Motorola Egde 50 Pro (video)

απο Kostas Gliatiotis

To Motorola Edge 50 Pro είναι το “μεσαίο” προς το παρόν μοντέλο, της νεότερης σειράς από την εταιρεία, και αυτό είναι τυπικά ένα unboxing video και μια πρώτη γνωριμία με αυτό.

Σε πολλούς τομείς, το Edge 50 Pro είναι μια βελτιωμένη έκδοση του ήδη ιδιαίτερα ικανού Motorola Edge 40 neo, σε συγκεκριμένους τομείς και με όπως συνηθίζει η εταιρεία, ουσιαστικό τρόπο. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.7 ίντσες και ανάλυση 2712×1220 Pixels, ενώ είναι ένα P-OLED Panel με ρυθμό ανανέωσης έως 144Hz.

Πλέον είναι και χρωματικά πιστοποιημένη από την Pantone, συνεχίζει όμως να έχει ζωντανά και ευχάριστα χρώματα. Ο φωτισμός της μπορεί να φτάσει θεωρητικά έως τα 2.000nits που όπως και σε κάθε αλλη συσκευή αφορά ένα μικρό ποσοστό της συνολικής επιφάνειας και σε συγκεκριμένες συνθήκες.

Το Motorola Edge 50 Pro έχει τρεις κάμερες, και για πρώτη φορά από την εταιρεία σε αυτή την κατηγορία, η μια έχει τηλεφακό με 3Χ οπτικό Zoom, μηχανική σταθεροποίηση στον φακό της και έναν αισθητήρα με ανάλυση 10mp. Η βασική του κάμερα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα στα 50mp και πάλι με μηχανική σταθεροποίηση στον φακό του, και μάλλον ικανοποιητικό μέγεθος στο 1/1.55″.

Τέλος, το Motorola Edge 50 Pro έχει μια “σωστή” Ultrawide κάμερα με ανάλυση 13mp αλλά και Auto focus σε πλήρη αντίθεση με δυστυχώς πολλές συσκευές σε αυτή την κατηγορία.

Στο εσωτερικό του Motorola Edge 50 Pro βρίσκεται ο νέος τεχνικά, Snapdragon 7 gen 3 επεξεργαστής της Qualcomm. Οι επιδόσεις του είναι αν μη τι άλλο ικανοποιητικές για καθημερινή χρήση χωρίς ενοχλητικά κολλήματα, δεν προσφέρει όμως πιθανότατα την απόδοση συνολικά που θα έπρεπε σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Το Motorola Edge 50 Pro όμως έρχεται με 12GB RAM αλλά και 512GB διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου ενώ προφανώς το νέοο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας βασίζεται στο Android 14 λειτουργικό σύστημα της Google.

Τέλος, η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει χωρητικότητα 4.500mAh, είναι μικρότερη από το συνηθισμένο, φορτίζει όμως εντυπωσιακά γρήγορα με 125W. Μάλιστα χρησιμοποιεί το ευρέως διαδεδομένο USB Power Delivery πρότυπο και όχι κάποιο συγκεκριμένο και αποκλειστικό της Motorola, ενώ ο φορτιστής περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights