Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Weger Snapcam Power Bank: Κάνει το iPhone Κάμερα

Weger Snapcam Power Bank: Κάνει το iPhone Κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Το Snapcam Power Bank της Weger είναι μια σχετικά… έξυπνη ιδέα που λειτουργεί ταυτόχρονα σαν camera grip και φορτίζει την μπαταρία. Είναι σχεδιασμένο τυπικά για iPhone μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και με οποιοδήποτε άλλο Smartphone.

Το μέγεθος του το κάνει πιο “πρακτικό” σε μεγαλύτερα μοντέλα της Apple όπως τα iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Plus, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Plus, iPhone 13 Pro Max. Παρόλα αυτά, πρακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας που υποστηρίζουν το MagSafe.

Veger Snapcam Power Bank

Χρησιμοποιεί το MagSafe πρότυπο της Apple για να εφαρμόζει στο πίσω μέρος ενός iPhone και συνδέεται μέσω Bluetooth για να μπορούμε να βγάλουμε φωτογραφίες με το πλήκτρο που έχει στο πάνω μέρος, ενώ το κρατάμε όπως μια φωτογραφική μηχανή.

Το Snapcam Power Bank έχει μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh στο εσωτερικό του, και μπορεί να φορτίσει ασύρματα τη συσκευή που το έχουμε συνδέσει, έστω και σχετικά αργά με 5W. Με αυτόν τον τρόπο, θεωρητικά και πρακτικά, δεν καταναλώνουμε την μπαταρία του iPhone ενώ το χρησιμοποιούμε για να βγάλουμε φωτογραφίες.

Στη συσκευασία του, περιλαμβάνει και ένα μεταλλικό “δαχτυλίδι” που μπορούμε να κολλήσουμε στο πίσω μέρος μιας θήκης, ώστε να εφαρμόζει αυτό μαγνητικά στο snapcam είτε γιατί έχουμε σε iPhone κάποια θήκη που δεν έχει magsafe είτε για να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε οποιοδήποτε άλλο smartphone θέλουμε.

Η σύνδεση του γίνεται μέσω Bluetooth, και δεν χρειάζεται κάποια υποστήριξη συγκεκριμένα από το iPhone μας αλλά ούτε και κάποια εφαρμογή για την λειτουργία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights