Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Προπαραγγελία για τον βασιλιά της φωτογραφίας, το νέο HUAWEI Pura 70 Pro

Προπαραγγελία για τον βασιλιά της φωτογραφίας, το νέο HUAWEI Pura 70 Pro

απο Kostas Gliatiotis

Ξεκίνησαν στην Ελλάδα οι προπαραγγελίες για το πολυαναμενόμενο HUAWEI Pura 70 Pro από την νέα σειρά HUAWEI Pura 70 series

Με κάθε HUAWEI Pura 70 Pro παίρνετε δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3.

Τα HUAWEI Pura 70 Series φέρνουν την επανάσταση για άλλη μία φορά στην τεχνολογία φωτογράφισης με smartphone με το HUAWEI Pura 70 Ultra να κατακτάει την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK και να αποκαλείται δικαιωματικά ο «Βασιλιάς της φωτογραφίας»!

Τα HUAWEI Pura 70 Series  φέρνουν πρωτοποριακά χαρακτηριστικά με καινοτομίες, για άλλη μία φορά, στην κάμερα συνεχίζοντας την παράδοση της Huawei και της συγκεκριμένης σειράς στο να αλλάζει τα δεδομένα  της βιομηχανίας κινητών τηλεφώνων. Με την εξαιρετική βαθμολογία 163 πόντων, το νέο HUAWEI Pura 70 Ultra, υπερέχει για τις εξαιρετικές συνολικές επιδόσεις και τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο προηγμένου φωτογραφικού smartphone. Η DXOMARK επαίνεσε τόσο τις τεχνικές όσο και τις φωτογραφικές δυνατότητες της συσκευής, που άφησε πίσω τον ανταγωνισμό.

Ακολουθούν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του HUAWEI Pura 70 Ultra που επισημάνθηκαν για το επαναστατικό βήμα του στον κλάδο της φωτογραφίας.

Το HUAWEI Pura 70 Ultra επαινέθηκε για τη λειτουργία Ultra Speed Snapshot που σπάει ρεκόρ επιτρέποντας την λήψη φωτογραφιών υψηλής ταχύτητας έως και 300 km/h. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να “παγώσουν” τις πιο πολύτιμες και παροδικές στιγμές της ζωής όπως ένα αγαπημένο κατοικίδιο που τρέχει ή έναν αθλητή την στιγμή της κίνησης. Η DXOMARK στην κριτική της, τόνισε την λειτουργία Autofocus της κάμερας, επαινώντας την για την ακρίβεια και την υψηλή της ταχύτητα σε όλες τις συνθήκες, απονέμοντας την υψηλή βαθμολογία 125. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της αυξημένης πρόσληψης φωτός στην κύρια Ultra Lighting κάμερα και το HUAWEI XD Motion Engine.

Επίσης, το HUAWEI Pura 70 Ultra διαθέτει την Ultra Lighting Pop-Out Camera, μια ανασυρόμενη κάμερα που καταφέρνει να χωρέσει μέγεθος αισθητήρα μίας ίντσας και μεγάλο διάφραγμα F1.6 μέσα σε ένα σώμα 8,4 χιλιοστών. Μέσω του Advanced Rotatory Transmission System, η κάμερα επεκτείνεται αυτόματα κατά τη λήψη και έτσι δημιουργείται περισσότερος χώρος στην εσωτερική δομή της. Με αυτήν τη δυνατότητα, η προηγμένη κάμερα pop-out προσλαμβάνει ακόμα περισσότερο φως. Ταυτόχρονα, επιτυγχάνει καλύτερη νυχτερινή λήψη και αποδίδει δυναμικά το εύρος.

Η DXOMARK σημειώνει ότι «το δυναμικό εύρος της κάμερας είναι πολύ μεγάλο και οι αντιθέσεις είναι εξαιρετικές όπως επίσης και τα χρώματα, όταν προβάλλονται φωτογραφίες σε οθόνη HDR».

Επιπλέον, το HUAWEI Pura 70 Ultra είναι εξοπλισμένο με μια νέας γενιάς Ultra Lighting Macro Telephoto Camera. Η μεγαλύτερη κάμερα περισκοπικού τηλεφακού σε smartphone, διαφράγματος F2.1 της βιομηχανίας που διαθέτει το smartphone, διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε συνθήκες έντονου ή πιο σκούρου φωτισμού φαίνονται εντελώς καθαρές. Η DXOMARK βαθμολογεί το ζουμ της Ultra Lighting Macro Telephoto Camera με την εντυπωσιακή βαθμολογία των 164 βαθμών, επαινώντας ιδιαίτερα τις «ευχάριστες μακροσκοπικές και ευκρινείς εικόνες» της κάμερας με τη λειτουργία Macro. Σύμφωνα με την DXOMARK, η κάμερα τηλεφακού ζουμ είναι  σε θέση να παράγει ένα υψηλό επίπεδο λεπτομερειών με το ζουμ της σε όλα τα δοκιμασμένα εύρη και χαμηλά επίπεδα θορύβου ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το review στο HUAWEI Pura 70 Ultra από την DXOMARK εδώ.

Οι προπαραγγελίες για το Huawei Pura 70 Pro ξεκίνησαν στα καταστήματα των επίσημων συνεργατών της Huawei με δώρο τα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3.

AppGallery, Gbox, και… Micro G για εφαρμογές Google στο Huawei smartphone σας

Το AppGallery ξεχωρίζει ως μία από τις τρεις κορυφαίες παγκόσμιες πλατφόρμες εφαρμογών και η κορυφαία πλατφόρμα για εφαρμογές σε όλες τις συσκευές Huawei. Μπορείτε να βρείτε αναρίθμητες εφαρμογές που χρειάζεστε στο AppGallery. Επιπλέον, το Gbox είναι μία από τις third-party εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές Google, βοηθώντας τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών. Χάρη στις συνεχείς προσπάθειες των προγραμματιστών, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως οι εφαρμογές Google δεν είναι διαθέσιμες σε συσκευές Huawei. Με τις προσπάθειες της κοινότητας ανοιχτού κώδικα, όλο και περισσότερες third-party λύσεις βελτιστοποιούν συνεχώς την διαθεσιμότητα των Google apps σε smartphone της Huawei. Για παράδειγμα, το δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα MicroG βοηθά τα smartphone της Huawei να έχουν μια πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, συνεπής με τις εφαρμογές Google που είναι διαθέσιμες σε τηλέφωνα Android. Το MicroG είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα ιδιόκτητων βιβλιοθηκών της Google που χρησιμεύει ως αντικατάσταση των Υπηρεσιών Google Play στο λειτουργικό σύστημα Android. Παρέχεται από Ευρωπαίους προγραμματιστές, διαθέσιμο στο GitHub, επιτρέποντας στις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google. Επί του παρόντος, περισσότερες από 200 συσκευές από κατασκευαστές όπως η Google, η Samsung, η Motorola και άλλοι υποστηρίζουν την εφαρμογή  MicroG, συμπεριλαμβανομένης της νέας σειράς HUAWEI Pura 70 της Huawei.

Εγκαταστήστε το MicroG από το GitHub και μέσω του AppGallery ή της third-party εφαρμογής GBox εγκαταστήστε και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τις Google εφαρμογές που θέλετε, με τον Google λογαριασμό σας .

HUAWEI XMAGE Awards 2024

Η Huawei οδηγεί για χρόνια τις εξελίξεις στην τεχνολογία απεικόνισης. Φέτος, στον ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας HUAWEI XMAGE Awards 2024, παρουσίασε την παγκόσμια Έκθεση HUAWEI XMAGE, με θέμα «A Heart-warming World – 12 Years of Huawei Photography». Επιλέχθηκαν σχεδόν 300 φωτογραφίες  από εκατομμύρια υποβολές, από διάφορες στιγμές και κάθε γωνιά του πλανήτη, που αποτυπώνουν την αυθεντική σχέση απλών ανθρώπων και προβάλλουν την φιλοσοφία HUAWEI XMAGE, «The Power of Image», που στοχεύει να πυροδοτεί την φαντασία και δημιουργικότητα, με σύμμαχο την τεχνολογία. Για όγδοη χρονιά, τα βραβεία HUAWEI XMAGE εμπνέουν τους καταναλωτές και φέτος εισάγονται νέες κατηγορίες και νέα βραβεία όπως το “Best of Pura Series” και το “Best of Mate series” που δημιουργήθηκαν για να ενθαρρύνουν την εξερεύνηση νέων εκφραστικών μορφών και θεμάτων με τις κορυφαίες δυνατότητες απεικόνισης της Huawei.

Οι υποβολές για τα HUAWEI XMAGE Awards 2024 λήγουν στις 15 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες  εδώ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights