Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Pad 6S Pro: Δυνατό και ικανό Android Tablet

Xiaomi Pad 6S Pro: Δυνατό και ικανό Android Tablet

απο Kostas Gliatiotis

To Xiaomi Pad 6S Pro είναι το νεότερο Android Tablet της εταιρείας, για όσους χρειάζονται κάτι πραγματικά ισχυρό στην καθημερινότητα τους, και με πραγματικά μεγάλη οθόνη, και αυτό το βίντεο είναι μια πρώτη γνωριμία με αυτό, όπως και το unboxing του. Έρχεται πλέον και επίσημα στη χώρα μας, σε μια απόλυτα λογική τιμή πώλησης για αυτά που προσφέρει σαν σύνολο, στα 699 ευρώ.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 8 Gen 2 επεξεργαστής της Qualcomm, με επιδοσεις σημαντικά καλύτερες από το συνηθισμένο για αυτή την κατηγορία τιμής. Η έκδοση του Pad 6S Pro που θα έρθει επίσημα στη χώρα μας έχει 256GB διαθέσιμου χώρου και 8GB RAM ενώ προφανώς “τρέχει” το νεότερο HyperOS γραφικό περιβάλλον που αναπτύσσει η εταιρεία.

Κάτω από αυτό, βρίσκεται επίσης όπως είναι λογικό, το Android 14, η νεότερη επίσημα διαθέσιμη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

Η οθόνη του είναι άκρως εντυπωσιακή, και για περισσότερους λόγους εκτός από το μεγάλο μέγεθος της στις 12.4 ίντσες. Είναι ένα LCD Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz, και με εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση στα 3042×2032 Pixels αλλά και απόλυτα ικανοποιητικά επίπεδα φωτισμού για μια οθόνη σε αυτό το μέγεθος.

Μάλιστα, το Pad 6S Pro την συνδυάζει και με 6 συνολικά ηχεία με πολύ καλή ένταση ήχου αλλά και ποιότητα, με υποστήριξη του Dolby Atmos.

Το Pad 6S Pro έχει στο εσωτερικό του μια μπαταρία με χωρητικότητα 10.000mAh η οποία φορτίζει και εντυπωσιακά γρήγορα με 120W από έναν φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στη συσκευασία του, και δεν χρειάζεται να αγοράσει κανείς ξεχωριστά.

Τέλος, η εταιρεία έχει σχεδιάσει και μια θήκη με πληκτρολόγιο, με φωτισμό στα πλήκτρα αλλά και mousepad, δύο χαρακτηριστικά που δεν συναντά κανείς εύκολα σε θήκη ενός Tablet και πόσο μάλλον με λογικό κόστος και σε αυτή την κατηγορία. Όπως και η γραφίδα που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για το Xiaomi Pad 6S Pro, που επίσης φορτίζει από το ίδιο το Tablet και εφαρμόζει σε αυτό μαγνητικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights